Târgu Bujor - SMURD se mută în casă nouă

Târgu Bujor - SMURD se mută în casă nouă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Staţia din oraşul Târgu Bujor a Serviciului Medical de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va avea un nou sediu. În prezent, paramedicii de la Târgu Bujor împart spaţiul de lucru cu jandarmii şi cu funcţionarii de la Evidenţa Populaţiei şi de la Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Ei vor scăpa de aglomeraţie după ce clădirea pe care au pus ochii va fi reabilitată.

„Vrem să mutăm SMURD-ul în corpul B al fostului Centru de plasament din Târgu Bujor (FOTO). Imobilul trebuie reabilitat. Ulterior, SMURD-ul va ocupa etajul întâi, iar la parter va funcţiona Centrul de zi pentru copii”, a anunţat primarul Ştefan Arfire.

Clădirea, aflată în spatele celei care găzduieşte acum Staţia  SMURD din localitate, a fost pusă la dispoziţie gratuit de Primărie. De reabilitarea ei se va ocupa Asociaţia SMURD Galaţi. Preşedintele organizaţiei, Vasile Curduman, şi-a exprimat speranţa ca lucrările să fie gata în prima jumătate a anului viitor.

„Sperăm ca proiectul tehnic să fie gata până pe 20 februarie-1 martie, astfel încât lucrările să fie finalizate într-o lună şi jumătate, două”, a declarat, ieri, Vasile Curduman.

Citit 1527 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.