La volan, cu un permis de conducere nerecunoscut de statul român

La volan, cu un permis de conducere nerecunoscut de statul român
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați Rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie chineză, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere nerecunoscut de statul român.

Pe 4 mai, în jurul orei 16,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier, ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare, un cetățean chinez, în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autorităţile din China, având imprimate datele și fotografia sa, document ce nu este recunoscut de statul roman.

„Polițiștii au efectuat verificări specifice, în urma cărora s-a concluzionat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere internațional. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are drept de a conduce, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care vor fi impuse”, a explicat comisar Ene Sorin, purtătorul de cuvânt al Structurii Teritoriale a Poliției de Frontieră Galați.

Citit 1121 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2024 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.