Toţi pentru Alexandra

Toţi pentru Alexandra
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu uitaţi că pe 13 decembrie, începând cu ora 17, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” se va desfăşura un spectacol de caritate organizat de ziarul nostru în colaborare cu Grădiniţa „Parfumul Teilor” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Eroina serii va fi o fetiţă de numai 5 ani – Alexandra Sima – care a rămas fără mânuţa stângă, în urma unui accident. Proteza de care are nevoie costă 20 000 de euro.

Ca urmare, costul invitaţiei e ceva mai mare – 100 de lei - dar se pot aduna mai mulţi oameni buni pentru achiziţionarea unui singur bilet, pe baza căruia vor putea intra cu toţii la spectacol.

Deja au găsit sprijin din partea mai multor instituţii şi oameni care au sunat să ne susţină. De la cabinetul deputatului Mihai Boldea s-au cumpărat 7 invitaţii şi ni s-a promis că în următoarele zile vor mai fi achiziţionate şi altele.

Seminarul Teologic, Liceul Teoretic „Dunărea”, Colegiul Tehnic „Paul Dimo” (Energetic), Grupul Şcolar „Gh. Asachi”, Grupul Şcolar „D. Moţoc” şi Şcoala Nr. 29 au achiziţionat împreună, elevi şi profesori, câte un bilet şi ne-au promis sprijin în continuare.

La Farmacia „Remedio” şi la Vega 93 s-a cumpărat câte un bilet, iar la Martens două. Cei pe care i-am enumerat doar ca să le mulţumim sunt încă destul de puţini, faţă de câţi ne-au promis sprijinul. 

Oameni cu suflet au sunat pentru a intra în posesia unei invitaţii. Vă reamintim că vă puteţi adresa redacţiei noastre sau să sunaţi la 0722 72 14 30 (autorul articolului) sau să vorbiţi direct cu mama fetiţei, Monalisa Sima, la 0755 190 470.

Câte puţin de la toţi, pentru Alexandra, va însemna foarte mult. Ea vă va aştepta zâmbind la spectacol, va cânta la pian şi va dansa alături de colegii ei.

Pentru detalii despre caz, CITEŞTE AICI „Vreau să-mi îmbrăţişez părinţii cu ambele mâini”.

Citit 988 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.