„Aripi pentru Alexandra”

„Aripi pentru Alexandra”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Organizator „Viaţa liberă” * Parteneri: Primăria, Prefectura, ISJ, Casa de Cultură a Sindicatelor,  Grădiniţa „Parfumul Teilor” *

„O cunosc pe Alexandra Sima (FOTO) de câţiva ani. Şi înainte de accident, dar mai ales după, reprezintă un model pentru mine, deşi sunt adult. Este bucuria întruchipată, are mult bun-simţ, vorbeşte uneori ca un bătrân înţelept, e un balsam pentru suflet!”, scrie cineva pe site-ul ziarului nostru.

Rămasă fără mânuţa stângă în urma unei întâmplări tragice, Alexandra are nevoie de noi pentru a-şi înălţa visele. Nu are nevoie de lacrima şi spaimele noastre. Ci de o mână întinsă în ajutor. Mai avem mai puţin de o săptămână în care din puţin putem face mult pentru un copil care întrupează o lecţie de viaţă demnă de toată preţuirea noastră.

Pe 13 decembrie, ora 17.00, vă aşteptăm la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” la un spectacol special susţinut de Maria Cristina Crăciun, Estrada copiilor (Casa de Cultură a Sindicatelor, instructor Andreea Ignat) „Allegria” – instructor Silvia Niţă, perechi de dansatori de la Acanta, instructor Adriana Iftimie, Alexandra Penciu şi colegii de la Grădiniţa „Parfumul Teilor” – grupa mare.

Prezentarea spectacolului va fi făcută de actorul Aurelian Iorga, de la Teatrul de Păpuşi.  Alături de toţi artiştii va evolua chiar şi Alexandra Sima, care va cânta la pian şi va dansa, încercând să învingă o soartă potrivnică.

Preţul unei invitaţii este de 100 de lei, dar poate fi cumpărată de mai multe persoane care pot veni în grup la spectacol. Suma necesară pentru achiziţionarea unei proteze este de 20.000 de euro. Şi suntem departe de a fi strâns măcar jumătate.

Ne-au ajutat lucrătorii de la Raiffeisen Bank (zece invitaţii), Ovidiu Diaconu de la SC Sanara, dr. Liliana Pavel, Liliana Cavalioti de la Primafarm, inspectoarea şcolară Eugenia Stancu (trei invitaţii), primarul Dumitru Nicolae, dr. Elisabeta Avram, tehnician Crenguţa Lungu, locatarii blocului K6 din I. C. Frimu, Colegiul „Al. I. Cuza”,  Grupul Şcolar de Marină, Şcoala Nr. 7, SC TQ Consult şi alţii care nu au dori să le dezvăluim numele. Tuturor, le mulţumim.    

Explicaţie foto: Alexandra Sima, înainte de accident

Citit 2633 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.