Iank Security a primit licenţa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Firma care asigură paza în şcoli a primit, în sfârşit, licenţa pentru funcţionare. Acest lucru va avea două consecinţe bune: şcolile vor primi în continuare bani de la Primărie pentru asigurarea pazei, iar oamenii angajaţi la această firmă îşi vor putea primi salariile.

„Nu mi se pare normal că am vrut să fac bine unor oameni şi m-am ales cu dosar penal. Chiar şi după obţinerea licenţei, dosarul întocmit pe numele meu îşi va urma cursul, aşa că mi-am angajat un avocat. Conform practicii judiciare, noi puteam funcţiona ca firmă de pază dacă aveam atestat sau licenţă”.

„Rămâne de văzut dacă acest atestat se referă la avizul de funcţionare. Eu nu am vrut să fac nicio ilegalitate. Dar se ştie că licenţa se obţine într-un anumit termen, pentru că nu sunt singura firmă de pază din ţară care solicită aşa ceva”, ne-a declarat patronul firmei Iank Security, Iancu Anghel.  

De altfel, şi inspectorul general Doruleţ Resmeriţă ne-a confirmat că a intrat în posesia copiei după actul respectiv, pe care îl va distribui în şcoli, astfel încât paznicii să-şi primească salariul.

Reamintim că ISJ le-a cerut directorilor unităţilor de învăţământ să nu mai plătească salariaţii de la Iank Security, până când firma nu primeşte licenţa.                                                                                       

Citit 987 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.