Caritate cu „Zâmbiţi, vă rog!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Help Portrait” s-a organizat pentru a doua oară în oraşul nostru. La manifestare au participat în jur de 20 de voluntari care au fotografiat aproximativ 150 de persoane. Echipele mobile au fost la două fundaţii,  „Nova 2002” şi „Împreună”, iar studioul a fost montat în cadrul complexului Winmarkt.

„Fotografiile  au fost dăruite imediat oamenilor care au venit la studioul fix, iar la fundaţii vor fi înmânate după ce le înrămăm, până pe 20 decembrie. Am descoperit că nu doar familiile care trec prin probleme (financiare, boală, etc) au nevoie de o fotografie, ci toţi oamenii din oraşul nostru”.

„Îmi amintesc cu bucurie de familiile care au venit şi s-au fotografiat sau de tineri care întrebau dacă mai putem aştepta să vină şi părinţii lor să le facem o fotografie împreună”.

„Acestea au constituit motivaţia ca anul viitor să reluăm acţiunea. Mai ales că echipa s-a consolidat, iar organizarea următoarei ediţii nu va mai depinde de un singur om, ci de un grup”, ne povesteşte iniţiatorul „Help Portrait” de la Galaţi, Mitică Crăciun.

Citit 1512 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.