„V-aş îmbrăţişa pe toţi cu ambele mâini”

„V-aş îmbrăţişa pe toţi cu ambele mâini”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-au strâns peste 10.000 de lei *

Alexandra Sima, fetiţa de cinci ani rămasă fără mânuţa stângă în urma unui accident, trece acum prin emoţiile vieţii ei. Se pregăteşte intens să vă impresioneze cu talentul ei la spectacolul ce va avea loc luni, 13 decembrie, începând cu ora 17, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. 

Cei care au cumpărat deja invitaţii sunt aşteptaţi să-i vadă pe toţi copiii talentaţi care vor urca pe scenă de dragul Alexandrei.

Până în prezent s-au strâns peste 10.000 de lei, din bunăvoinţa oamenilor minunaţi care există în Galaţi. Suntem siguri însă că până luni vom mai primi şi ajutorul altor persoane.

Vă reamintim că invitaţia costă 100 de lei şi poate fi achiziţionată de la secretariatul redacţiei sau sunând la telefoanele 0722 72 14 30 sau 0755 19 04 70.

Felicitări pentru Alexandra

Aşa cum v-am obişnuit, le vom aduce mulţumiri celor care au cumpărat invitaţii, nu pentru a se lăuda, ci pentru a fi exemplu demn de urmat. Le mulţumim angajaţilor de la Muzeul de Istorie (trei invitaţii), SC Prutul (cinci invitaţii), Oficiul Judeţean de Cadastru (cinci invitaţii), lui Ştefi şi Rareş – colegii Alexandrei, de la grupa pregătitoare de la Grădiniţa „Parfumul Teilor”, care au cumpărat patru invitaţii.

De asemenea aducem mulţumiri lui Titi Dumitriu, Dănuţ Oancă, Radu Cosca,  consilierului local Florin Gasparoti, familiilor Vevera, Drăghici, Eftimie şi Niţu, Danielei Şoptică, Andreei Gâlcă şi Şcolii Nr. 25.

Ne-au impresionat foarte mult elevii Şcolii Nr. 28, care au demonstrat că sunt de elită şi când e vorba să facă fapte bune. Îndrumaţi de educatoarele Eliza Agavriloaiei şi Luminiţa Oprea, în cadrul proiectului „Din flori de gheaţă, dăruim speranţă” elevii de la clasele a IV-a D şi a II-a C au realizat felicitări pentru Alexandra.

Au strâns bani pentru trei invitaţii. Impresionaţi de gestul celor mici, alţi colegi mai mari de la Şcoala Nr. 28 s-au mobilizat ieri şi au mai cumpărat alte trei invitaţii, lăsându-ne aproape fără cuvinte, mai ales că ne-au asigurat că ne vor mai face şi alte surprize pentru Alexandra.

Nu ne rămâne decât să le mulţumim tuturor pentru susţinere!

Foto: Simona Andrei

Citit 1709 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.