A inceput distribuira cererilor pentru ajutoarele la încălzire

A inceput distribuira cererilor pentru ajutoarele la încălzire
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Galaţi distribuie formularele pe care trebuie să le completeze solicitanţii ajutorului pentru încălzirea locuinţei. Gălăţenii care locuiesc la bloc şi primesc agent termic în sistem centralizat vor lua documentul de la asociaţia de proprietari. Locuitorii la case individuale, care primesc energie termică de la Apaterm, vor ridica formularul de la sediul societăţii, strada Crizantemelor nr. 6. Cetăţenii care utilizează gaze naturale şi combustibili solizi sau petrolieri vor primi formularul de la Comisia de căldură care şi-a început deja activitatea în incinta Patinoarului Galaţi, le etajul I, pe dreapta. Formularul poate fi descărcat şi de pe siteul Primariei Galaţi. Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei, ne-a declarat că municipalitatea are pregătite nu mai puţin de 60.000 de formulare pentru ajutoare de căldură, tipărite de Tipohav SRL Galaţi.

Potrivit legii, de ajutoare pentru încălzirea locuinţei pot beneficia familiile care se încălzesc în sistem centralizat şi ale căror venituri nete pe membru de familie sunt mai mici de 786 de lei. În cazul persoanelor singure venitul lunar nu trebuie să depăşească 1.082 de lei. Pentru persoanele care folosesc gaze naturale, lemne sau combustibili petrolieri, venitul net lunar pe membru de familie nu trebuie să depăşească 615 lei.

Vom reveni cu amănunte privind actele necesare la dosarul pentru ajutor de căldură şi bunurile pe care dacă le deţineţi nu mai puteţi beneficia de acest sprijin.

Citit 1146 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2011 12:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.