Trecerea de pietoni „de râsul curcilor” a fost corectată
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Trecerea de pietoni „de râsul curcilor” a fost corectată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost nevoie ca „Viaţa Liberă” să scrie despre incompetenţa celor care au trasat o trecere de pietoni cu un singur capăt funcţional, pe strada Uzina de Apă, pentru ca lucrurile să se pună rapid în mişcare şi situaţia să se remedieze. Până astăzi dimineaţă, pietonul gălăţean se afla în delicata situaţie de a plece plin de elan de pe trotuarul din vecinătatea Uzinei de Apă, pe zebră, şi de a fi nevoit să sară o balutstradă pentru a putea urca pe trotuarul opus. Astăzi de dimineaţă, la locul cu pricina se aflau vreo trei angajaţi ai firmei Vega, cea care a executat lucările din zonă.

De această dată, decizia constructorului şi a autorităţilor a fost una inspirată. Trecerea de pietoni nu a fost ştearsă şi retrasată în apropiere, aşa cum anunţa viceprimarul Nicuşor Ciumacenco cu o zi înainte. S-a mers pe drumul cel mai scurt: muncitorii au tăiat o cale de acces în balustrada care îi împiedica pe pietoni să urce pe trotuar.

Până în jurul orei 10.00, treaba era ca şi terminată. Semn că nu e greu să repari răul de făcut, dacă într-adevăr eşti motivat. Mai rămâne o singură întrebare fără răspuns; e chiar atât de greu să calculezi, din prima încercare, cum se trasează o trecere de pietoni?

Citit 3126 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2011 22:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.