La Agro-Dunărea - Moş Nicolae a venit cu 33 de premii
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

La Agro-Dunărea - Moş Nicolae a venit cu 33 de premii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei 33 de norocoşi care au fost extraşi din urnă la tombola organizată de Agro-Dunărea la expoziţia naţională de porumbei, păsări şi animale mici au intrat ieri în posesia premiilor.

Şapte câştigători au primit câte o găină şi un cocoş, iar 23 au primit câte o gâscă. Doi dintre câştigători sunt din Brăila iar unul este din Vaslui şi au venit în oraşul nostru special pentru a vedea expoziţia: „Mi s-a părut un lucru minunat şi de aceea am venit. Chiar a meritat să vin la expoziţie. Iar acum, când am primit şi un premiu, bucuria este şi mai mare”, ne-a spus unul dintre câştigătorii din Brăila.

Cu siguranţă, cei mai bucuroşi au fost cei trei câştigători ai porcilor vietnamezi. „Nu pot să cred. Pe 5 decembrie a fost ziua mea de naştere, iar astăzi îmi serbez ziua numelui. Este cel mai frumos cadou pe care l-aş fi putut primi”, ne-a mărturisit doamna Niculina Apostu.

De departe, cea mai fericită a fost familia Frâncu: „Nu pot să cred. Noi căutam de foarte mult timp un porc vietnamez. Este o bucurie imensă. De patru luni de zile ne-am mutat în Braniştea, acesta este şi motivul pentru care, mărturisesc sincer, nu avem de gând să-l tăiem. Vrem să îl păstrăm”, ne-a spus Mihaela Frâncu, fericita câştigătoare.

Şi Alexandru Bratu a venit ieri să îşi revendice premiul: un porc vietnamez. Oragnizatorii tombolei au promis că vor duce cei trei porci acasă la câştigători, veste care i-a bucurat şi mai mult pe norocoşi. Acesta a fost primul concurs finalizat în urma expoziţiei naţionale de porumbei, păsări şi animale mici. Urmează desemnarea câştigătorului de la concursul de fotografii, care va pleca, împreună cu cineva drag, de Revelion, la Viena. Noi îi felicităm pe toţi, le urăm sărbători frumoase şi mult succes celor care participă la concursul de fotografii.

Citit 1789 ori Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2011 22:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.