O să avem luminiţe în oraş! Clujul şi Hunedoara ne luminează sărbătorile

O să avem luminiţe în oraş! Clujul şi Hunedoara ne luminează sărbătorile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Braşovul, Reşiţa, Bacăul, Hunedoara şi alte oraşe… civilizate s-au umplut de luminiţe colorate şi strălucire în seara de Moş Nicolae, când iluminatul festiv a fost pornit, evenimentul fiind însoţit de spectacole şi de veselie.

Desigur, Galaţiul nu a făcut parte din această categorie, rămânând întunecat şi sărac. Ei bine, vom avea totuşi lumini de sărbători. Purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Nicoleta Manole, ne-a anunţat că, în sfârşit, s-a încheiat licitaţia pentru iluminatul festiv al oraşului. Potrivit acesteia, competiţia electronică a fost câştigată de firmele Szd Electro din Cluj şi MK Illumination SRL din Hunedoara, contractul ridicându-se la valoarea de 223.397,60 de lei fără TVA, cuantumul lucrărilor pentru intervenţii fiind de 200 de lei pe oră.

Conform Nicoletei Manole, lucrările de instalare a luminiţelor festive vor începe pe 12 decembrie şi vor continua progresiv, pentru ca pe 23 decembrie Galaţiul să fie pregătit de Crăciun. Vom avea instalaţii de iluminat noi la Inelul de Rocadă, pe strada Brăilei şi în zona Primăriei municipiului Galaţi.

Citit 3256 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2011 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.