Reabilitări şi modernizări la Spitalul TBC

Reabilitări şi modernizări la Spitalul TBC
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii judeţului au votat documentaţiile de avizare pentru două investiţii la Spitalul TBC. Prima vizează consolidarea, modernizarea şi extinderea prin mansardare a corpului G al Spitalului de Pneumoftiziologie Galaţi - lucrare în valoare totală de 7.564.753 lei cu TVA. De cea de-a doua lucrare, reabilitarea instalaţiei de distribuţie a aburului tehnologic şi de recuperare a condensului din centrala de abur - în valoare totală de 174.220 de lei cu TVA, va beneficia tot spitalul.

La Corpul G se vor executa şi igenizări, compartimentări şi reamenajări, placări prin faianţare, refacerea pardoselilor interioare şi a trotuarelor şi reabilitări ale instalaţiilor termice, de apă şi canalizare, electrice, de aer condiţionat, ventilare şi de incendii.

Prin reabilitarea şi reparaţia instalaţiei de distribuţie a aburului tehnologic către consumatorii proprii din spital (bucătărie, spălătorie, sterilizare), reparaţia canivourilor şi a canalelor termice se doreşte mărirea randamentului instalaţiei, reducerea costurilor de funcţionare şi se estimează o economie de combustibil de peste zece la sută.

Citit 1276 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2011 00:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.