Cu troienele lângă casă

Cu troienele lângă casă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Unii dintre gălăţeni au nevoie în continuare de intervenţia utilajelor de deszăpezire * Alţii ar trebui să pună mâna pe lopată *

Costel Ţâru ne-a sesizat, ieri după-amiază, faptul că în Cartierul Traian, pe strada Privighetorilor, zăpada de pe drum îngreunează circulaţia şi că, în ciuda sesizărilor repetate, nimeni nu a venit să îi ajute pe oamenii din zonă la deszăpezire. În cazul domnului, situaţia este reală. Locuieşte la un colţ străzii Privighetorilor, iar casa sa este expusă viscolului şi acumulării de troiene. În aceeaşi situaţie sunt şi cele câteva case încheie latura cartierului. S-a strâns deja atât de multă zăpadă, încât zona nu mai poate fi curăţată la lopată. În faţa porţii ne-a aşteptat mama cititorului nostru, care ne-a spus că este cardiacă şi nu se poate descurca cu deszăpezirea. Într-adevăr, în zonă ar trebui intervenit cu promptitudine. Din cadrul Ecosal, Vasile Taşcă ne-a informat că în zonă s-a mai intervenit, dar că unele străzi erau blocate de maşini parcate, astfel că au rămas înzăpezite. Dar că se va interveni din nou dacă cineva din zonă solicită acest lucru. 

Pe străduţele din apropiere, însă, situaţia e puţin diferită. Drumul este acoperit cu zăpadă (ne-au trebuit circa 30 de minute să ne deszăpezim maşina de redacţie, la – 12 grade Celsius). Vina că aceste drumuri sunt greu practicabile şi că în zonă rişti oricând să rămâi în zăpadă nu prea mai aparţine autorităţilor, ci gălăţenilor din zonă care nu se sinchisesc să pună mâna pe lopată şi să cureţe străzile.

Citit 1031 ori Ultima modificare Marți, 07 Februarie 2012 21:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.