DGASPC despre cazul copilului abandonat de către farmacistă: "Trebuie să-i acordăm mamei o şansă"

DGASPC despre cazul copilului abandonat de către farmacistă: "Trebuie să-i acordăm mamei o şansă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) a preluat cazul bebeluşului născut de farmacista care l-a abandonat. „După ce starea de sănătate a mamei o va permite, vom vorbi cu ea şi-i vom propune internarea într-un centru maternal, alături de copil. E adevărat că e reprobabil faptul că a vrut să-şi abandoneze copilul, dar  trebuie să i se acorde o şansă.

Dacă va fi de acord, atât mama, cât şi familia acesteia vor primi consiliere pentru a o convinge să-şi păstreze copilul. Este procedura standard pe care o aplicăm în cazul tuturor situaţiilor de abandon. Dacă mama va refuza dialogul cu noi, copilul va fi dat în grija asistenţilor maternali”, ne spune purtătorul  de cuvânt de la DGASPC, Tania Calcan.

Citit 2346 ori Ultima modificare Luni, 05 Martie 2012 15:34

4 comentarii

 • postat de @GALATEAN-NUTI ,SPAIMA CONSTITUTII
  Marți, 06 Martie 2012 14:58
  normal ar fi ca d.cristoloveanu sa.si dea demisia din functie pt. ca e de la p.s.d.,dar in vechea si buna practica balcanica ,daca castiga chebac,,,eu v.am ajutat domnu presedinte,,.daca castiga bacalbasa, ,,eu v.am sustinut domnu presedinte,,.Da hotarastete odata mai doamna,ca oricum pe chebac nu.l susutii ,asta.i clar.da nu ca l susutii pe doctor.una peste alta .ti merge bine.traiasca alesii nostri,traiasca ,traiasca .ura ura ura
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Luni, 05 Martie 2012 23:10
  La ce Consileri Psihologici aveti in Directie , pariez ca n-o sa se reusesca nimic !!- totul e doar o formalitate, asa-i toata activitatea in Directie, o formalitate, toate actiunile se fac formal fara pic de implicare ,!! Traiasca PSD-ul care a angajat acolo persoane- incepand cu Cristoloveanu- Directoarea- care nu au nici deaface cu asitenta sociala!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mandea007
  Luni, 05 Martie 2012 21:46
  @Iancu Jianu. Nu judeca pripit. Asa spune la Evanghelie Eu am facut greseala asta si mi-a parut rau. Al dracu' de rau. Numai bine!
  Al dracu' voi, Viata Libera,si prietenii mei, cu hieroglifele voastre!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IANCU JIANUL
  Luni, 05 Martie 2012 20:51
  Mai are pretentia de a mai avea si un loc de munca in care lucreaza cu oamenii si cu inima...
  Ar trebuie dat public numele ei si data afara din sistemul farmaceutic! ACESTI MONSTRI NU AU CE CAUTA IN LUCRUL CU OAMENII!
  Sunt oameni care stau langa groapa de gunoi si fac imposibilul sa le ofere copiilor nu copilului ce e mai bun iar aceasta cretina nu are cu ce sa creasca propriul copil renegat cu 15-20 de milioane net! RUSINE!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.