Bar din Rădeşti, spart de o şcolăriţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Postul de Poliţie Rădeşti nu se doarme! Prinsă în flagrant pe când încerca să pătrundă prin efracţie în barul-magazin „La Ţuiu”, minora R.V., de 14 ani, a trecut prin momente pe care nu le va uita uşor. Într-o noapte, în jurul orei 23.00, după ce s-a asigurat că prin apropiere nu se afla nimeni, a spart una din ferestrele magazinului amintit, folosindu-se de o piatră. Băgând mâna în interior, i-a fost uşor să deschidă geamul. Următorul obstacol, drugii de fier. Nu putea să se strecoare printre ei decât dacă îşi „sugea” abdomenul. A încercat o dată, de două ori… Greşise la aprecierea distanţei dintre drugi. Insistentă, s-a „subţiat” din nou, să lunece ca suveica.

Concentrată asupra comprimării propriului trup, n-a mai dat atenţie străzii, trezindu-se cu agentul Dănuţ-Dumitru Burducea la spinare. Ordin de la omul legii: „Stai pe loc, nu mişca!”. Dându-şi seama că i se tăiase retragerea, i s-au înmuiat picioarele. Poliţistului, să nu-i vină să creadă că prinsese în flagrant…o şcolăriţă. Cercetând locul faptei, a găsit pe pervaz doi nasturi de jachetă. V.R. a recunoscut că sunt ai ei, se rupseseră de la locul lor când se frecase cu pieptul de drugi.

Având 14 ani împliniţi, s-a început urmărirea penală împotriva sa, dar nu înainte de a fi fost expertizată medico-legal psihiatric.

Citit 971 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.