Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

De la sfârşitul acestei luni şi până la începutul lui septembrie, tot traficul auto din zona cartierului Dunărea şi arterele adiacente va fi dat peste cap de lucrările de reabilitarea liniilor de tramvai şi a instalaţiilor subterane de pe străzile Oţelarilor, Stadionului, Frunzei şi Gheorghe Asachi. Comisia de Siguranţă a Circulaţiei din Municipiul Galaţi a aprobat, pe lângă închiderea totală a traficului pe Oţelarilor şi, respectiv, pe strada Stadionului până pe Bd. Brăilei, şi alte măsuri suplimentare.
Potrivit managerului de proiect, inginerul Costel Hanţă, în perioada cuprinsă între 30 aprilie şi 31 august, traficul greu mai mare de şapte tone dinspre Tecuci pe DN25 şi dinspre Brăila pe DN 2B către Trecere bac va fi interzis, fiind dirijat către Trecere bac Brăila. Traficul mai mic de şapte tone dinspre Trecere bac către Tecuci pe DN25 şi către Brăila pe DN 2B se va desfăşura pe traseul Trecere bac - str. Cloşca - str. Prelungirea Brăilei - Drumul de Centură şi retur.
Traficul mai mic de şapte tone dinspre Bd. Galaţi, pentru Trecere bac se va desfăşura pe traseul bd. Galaţi - Oţelarilor - bd. Brăilei - Drumul de Centură - str. Prelungirea Brăilei - str. Cloşca - Trecere bac.
Potrivit sursei citate, executantul lucrărilor a început deja montarea semnelor și a panourilor de dirijare a circulației, pentru ca cei afectați să găsească din timp rute alternative.

Citit 3210 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2012 20:51

5 comentarii

 • postat de Un lucru,normal,logic,de bun simț ce acum a omorât un om nevinovat din al Primăriei-tembeli! Duminică, 22 Aprilie 2012 13:33 Link la comentariu
  0
  0

  A trebuit un om nevinovat să moară pentru ca ,,Dorelii-specialiștii'' de la Primăria-jigărita și firma-specialista să constate că se făcea un adevărat circ în al construcției-bairam în care organizarea de șantier era făcută de un inginer tembel.Prostia bubuie în România și din păcate lasă în urmă victime.

  Raportează
 • postat de gigi Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 15:21 Link la comentariu
  0
  0

  Toate camioanele de 30 de tone circula nestingherite pe strada Brailei ,Micro 19 si pe la Liceul Auto dinspre Uzina de Apa,stricind tot acest drum ,numai bun ca viitorul primar sa se apuce de ele cheltuind alte milioane de euro,inbogatind alte firme,probabil PSD-iste sau PNL-iste ,caci oricum a-ti imprumutat 16 milioane de euro ,bani pe care i-i vor fura unii si i-i vom plati noi,prostii cetateni ao orasului Rosu.Nemernici de politicieni ce sinteti.Habar nu au oamenii din Galati ce i-i asteapta in urmatorii zeci de ani,taxe ,taxe si iar taxe.

  Raportează
 • postat de flo Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 10:31 Link la comentariu
  0
  0

  Si de cate ori sa va spun: Galatiul NU ARE drum de centura!!!!!!

  Raportează
 • postat de flo Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 10:30 Link la comentariu
  0
  0

  ,,Traficul mai mic de şapte tone dinspre Bd. Galaţi, pentru Trecere bac se va desfăşura pe traseul bd. Galaţi - Oţelarilor - bd. Brăilei - Drumul de Centură - str. Prelungirea Brăilei - str. Cloşca - Trecere bac."!!!!!!!!!!!
  .
  Pana la asta cu, traficul mai mic de 7 tone, va credeam, dar cu faza asta a-ti dat cu batul in balta! Corect si normal era, ,,masinile intre 3,5 tone si 7 tone", ca nu poate nici o lege tampita din tara asta sa imi interzica sa merg cu dacia lu' bunicu pe brailei, mc donalds, rondou, bac, indiferent cati trambalai stau prin intersectii! !

  Raportează
 • postat de Ioan Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 08:31 Link la comentariu
  0
  0

  Asa e la noi, trebuia sa moara un om nevinovat sa se ia masura asta. Ar fi fost in stare sa lase traficul dus-intors pe o banda. Abia apoi si-au amintit ca de fapt avem o artera paralela si ca se poate circula normal si pe acolo.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.