Traficul greu din zona cartierului Dunărea va fi deviat pe perioada verii

Traficul greu din zona cartierului Dunărea va fi deviat pe perioada verii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la sfârşitul acestei luni şi până la începutul lui septembrie, tot traficul auto din zona cartierului Dunărea şi arterele adiacente va fi dat peste cap de lucrările de reabilitarea liniilor de tramvai şi a instalaţiilor subterane de pe străzile Oţelarilor, Stadionului, Frunzei şi Gheorghe Asachi. Comisia de Siguranţă a Circulaţiei din Municipiul Galaţi a aprobat, pe lângă închiderea totală a traficului pe Oţelarilor şi, respectiv, pe strada Stadionului până pe Bd. Brăilei, şi alte măsuri suplimentare.

Potrivit managerului de proiect, inginerul Costel Hanţă, în perioada cuprinsă între 30 aprilie şi 31 august, traficul greu mai mare de şapte tone dinspre Tecuci pe DN25 şi dinspre Brăila pe DN 2B către Trecere bac va fi interzis, fiind dirijat către Trecere bac Brăila. Traficul mai mic de şapte tone dinspre Trecere bac către Tecuci pe DN25 şi către Brăila pe DN 2B se va desfăşura pe traseul Trecere bac - str. Cloşca - str. Prelungirea Brăilei - Drumul de Centură şi retur.

Traficul mai mic de şapte tone dinspre Bd. Galaţi, pentru Trecere bac se va desfăşura pe traseul bd. Galaţi - Oţelarilor - bd. Brăilei - Drumul de Centură - str. Prelungirea Brăilei - str. Cloşca - Trecere bac.

Potrivit sursei citate, executantul lucrărilor a început deja montarea semnelor și a panourilor de dirijare a circulației, pentru ca cei afectați să găsească din timp rute alternative.

Citit 3599 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2012 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.