Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Voluntarii proiectului „Let’s do it, România!”, secţiunea Galaţi, sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 mai, la acţiunea de curăţenie generală în municipiul Galaţi, dar şi în alte localităţi din judeţul nostru. „Şi-au anunţat participarea pe adresa electronică aproximativ o mie de voluntari din judeţul Galaţi. Pe această cale, facem apel către primăriile locale să-şi mobilizeze oamenii din localităţi şi să încerce să redea frumuseţea şi strălucirea mediului înconjurător”, spune Florin Tofan, manager de proiect pe Galaţi, şef Serviciu Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor.

Voluntarii care şi-au anunţat participarea, dar şi cei care doresc să se implice în acţiunea de curăţenie generală se vor prezenta sâmbătă dimineaţa, la ora 9,00, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor.

Aici, responsabilii programului „Let’s do it, Galaţi!” vor repartiza voluntarilor saci şi mănuşi, pentru a aduna hârtiile şi gunoaiele care au fost aruncate la voia întâmplării la intrările şi ieşirile din municipiile Galaţi şi Tecuci, dar şi din celelalte aşezări gălăţene.

Citit 1911 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2012 20:43

4 comentarii

 • postat de BOBY Vineri, 11 Mai 2012 06:50 Link la comentariu
  0
  0

  POATE NU SE MAI LASA SACII STRINSI DE BRAVII VOLUNTARI cum afost anul trecut in zona lACUL VINATORI...

  Raportează
 • postat de gabi Vineri, 11 Mai 2012 00:29 Link la comentariu
  0
  0

  @Galatean, seful serviciului de evidenta a populatiei e un om care se implica! asta e legatura! e un baiat tanar care nu-si doreste ca familia lui sa traiasca printre gunoaie! eu nu va inteleg: daca se implica de ce se implica daca nu de ce nu? nu conteaza ca face omul ceva? si, probabil nu ai citit articolul in intregime: Florin Toafan este manager de proiect la Galati.

  Raportează
 • postat de Galatean Joi, 10 Mai 2012 11:09 Link la comentariu
  0
  0

  Laudabila actiunea, dar ceea ce nu inteleg este ce legatura are seful Serviciului de evidenta a populatiei cu proiectul Let's do Romania? Ati mai fi precizat ce functie detine managerul de proiect daca acesta ar fi fost un functionar obscur , sau eventual vreun somer sau pensionar? Fiti obiectivi, nu subiectivi !

  Raportează
 • postat de cetatean Joi, 10 Mai 2012 08:47 Link la comentariu
  0
  0

  Un gest frumos din partea acestor voluntari si sa fim alaturi de ei in actiunile lor.
  Dar cu aceste actiuni de voluntariat nu putem sa avem un oras si o tara curata fara mplicarea ferma si competenta a autoritatilor locale si centrale.
  Marii poluatori si unii cetateni privesc cu indiferenta problemele de mediu.
  S-a dat legea picnicului ....mare lucru nu s-a facut .S-au amenajat gratare , se respecta curateni si linistea la padure ...doar asa de ochii lumii .In rest padurile sunt pline de tot felul de persoane care fac gratare si dau muzica la maxim si la plecare lasa gunoaie si poate din intimplare mai trece cite un echipaj de ordine publica sa-si arate prezenta fara sa faca nimic.
  Parcurile nationale sunt sistematic distruse , autoritatile nu fac mai nimic sa ajute populatiile locale si sa incurajeze turismul in zone .Unii pot sa taie loturi intregi de parchete forestiere si localnicii cu propriile paduri nu au voie.
  Turistii nu au voie sa campeze in multe zone ,, doar in zonele special amenajate" si altii i-si fac case de vacanta in mijlocul codrului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.