Va fi mai bine la Spitalul Judeţean

Va fi mai bine la Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi a semnat contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru 4.400 de cazuri externate lunar. Cu alte cuvinte, spitalului menţionat i-a revenit suma de 31.130.132 lei, bani care vor ajunge până la finele lunii septembrie.

Au fost contractate mai multe cazuri externate, deci spitalul a primit şi mai mulţi bani. Tragem concluzia că atât viaţa pacientului, cât şi cea a personalului medical ar trebui să se îmbunătăţească.

„Faptul că am primit acest bani se va simţi cu siguranţă şi în ceea ce priveşte dotarea cu materiale sanitare, medicamente. Personalul va primi bonuri de masă. Sunt în plan şi promovările personalului care şi-a câştigat acest drept, chiar dacă în acest moment trebuie să ne ocupăm de chestiunile care nu suportă amânare”, a precizat managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Călina Lazarovici (FOTO).

Lupta grea cu căldura

Ieri dimineaţă, mai mulţi bolnavi din secţia de Neurochirurgie se plângeau din pricina căldurii din saloane. Se poate rezolva problema?

Managerul spitalului ne-a spus că problema este una complexă: „În sensul strict, Consiliul Judeţului este cel care ar putea face astfel de investiţii. Deja avem saloane cu aer condiţionat, chiar dacă nu s-a putut lua această măsură peste tot. Problema este că trebuie să asigurăm temperatura optimă în saloane fără să suprasolicităm reţeaua electrică a spitalului”, a precizat dr. Lazarovici.

Citit 1459 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.