Galaţiul are din nou Autoritate Teritorială de Ordine Publică

Galaţiul are din nou Autoritate Teritorială de Ordine Publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o îndelungată vacanţă care a durat din luna mai a anului trecut şi până acum, în sfârşit s-a constituit Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac (foto), a participat ieri la şedinţa de constituire a ATOP Galaţi.

Preşedinte al Autorităţii a fost ales consilierul judeţean PSD Avram Trandafir, aflat la a treia legislatură printre membrii ATOP.

„Îl felicit pe noul preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică. Îl aşteaptă o sarcină grea, având în vedere că anul bugetar 2009 va fi un an de sacrificiu, un an de curbă pentru activităţile pe care trebuie să le desfăşurăm în folosul comunităţilor locale şi a siguranţei cetăţeanului. Va trebui să conlucraţi cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi aş vrea o mai mare implicare în aplicarea tehnicilor şi strategiilor de a putea fi în stare să asigurăm siguranţa în şcoli, siguranţa cetăţeanului pe stradă şi un mare accent în mediul rural.

Am promis că voi trece la monitorizarea câtorva licee prin supraveghere video, dar nu pot spune acum dacă vom face acest lucru în 2009, totul ţinând de bugetul Consiliului Judeţului”, a precizat şeful CJ Galaţi, Eugen Chebac.

Proaspătul preşedinte şi-a exprimat speranţa ca ATOP să nu fie dor organ consultativ, ci să devină o structură cu personalitate juridică, graţie sprijinului parlamentarilor.

Citit 1371 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.