Mâini însănătoşite, gura îndreptată

Mâini însănătoşite, gura îndreptată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Dintr-un om aproape mort, doctoriţa Mihaela Lefter a făcut unul viu” *

Casa i-a ars şi mama i-a murit. Paralizate, picioarele i-au nenorocit viaţa. Sărăcia s-a pus şi ea în capul lui, împingându-l spre periferia societăţii – acolo îl ţine în şah.

Constantin Păun, de 48 de ani, din Slivna! Am mai scris despre el şi gălăţenii care l-au ajutat, în primul rând cu alimente. În 2008, brusc, sănătatea sa a coborât la nivelul cel mai de jos, impunându-se transportarea sa la Galaţi.

Spre norocul lui, a ajuns în faţa doamnei dr. Mihaela Lefter, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, secţia Neurologie. 

„Dintr-un om aproape mort, şi-a amintit Constantin Păun, cum eram eu atunci, a făcut unul viu. Dacă alte doctoriţe m-au trimis acasă, să mor la Slivna, doamna Lefter s-a ocupat de mine cu atâta insistenţă încât m-a salvat.

De la creier, scleroza se lăsase, pe partea stângă, în maxilare. Dureri cumplite şi deplasarea gurii, prin răsucire, spre dreapta. M-am simţit ca un nou-născut când a readus puţină linişte în capul meu.

Ea m-a trimis apoi la Cluj, cu ambulanţa, pe mine, un oarecare, bărbat fără picioare, din Slivna. Nu o pot uita! Când îmi văd mâinile reînsănătoşite şi gura îndreptată, îmi dau lacrimile. Fără ajutorul dumneaei, judecata mea n-ar mai fi fost astăzi clară.

Sărut mâna, doamnă Lefter!”

Explicaţie foto: Constantin Păun: "Din punctul meu de vedere, medici precum doamna Mihaela Lefter sunt unu la o sută"

Citit 3741 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.