A început campania MAI pentru referendum! Gălăţenii, îndemnaţi să voteze legal

A început campania MAI pentru referendum! Gălăţenii, îndemnaţi să voteze legal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu ocazia referendumului privind demiterea preşedintelui României, toate structurile MAI din judeţul Galaţi se alătură unei campanii naţionale de informare a cetăţenilor cu drept de vot asupra importanţei exercitării drepturilor electorale în conformitate cu legea. Până în ziua votării, respectiv 29 iulie, poliţiştii, jandarmii şi angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi din alte instituţii din subordine le vor explica gălăţenilor riscurile nerespectării legislaţiei referitoare la procesul electoral.

"În cadrul campaniei vor fi postate afişe în locuri cu grad ridicat de vizibilitate, vor fi distribuite pliante, cu preponderenţă în mediul rural şi în locurile cu valori de trafic ridicat, respectiv în secţiile de votare, în ziua votului. Pe posturile de televiziune şi radio vor fi difuzate spoturi audio şi TV cu mesajul "Votează legal!"", explică cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Centrului de Comunicare al Judeţului Galaţi.

Campania se adresează în special celor care votează pentru prima dată, dar şi populaţiei cu drept de vot din mediul urban şi rural, membrilor formaţiunilor politice şi tuturor celor implicaţi în campania electorală.

Citit 1547 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2012 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.