Tecucenii ies la iarmaroc până la Sfânta Maria

Tecucenii ies la iarmaroc până la Sfânta Maria
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

Până la Sfânta Mărie Mare, pe 15 august, tecucenii se vor putea distra la Târgul Moldovenesc organizat anual şi amenajat în zona Obor.

Încă de ieri dimineaţă, vreo patru-cinci comercianţi îşi deschiseseră standurile cu blănuri, obiecte decorative şi diverse chinezării, la intrarea în spaţiul iarmarocului sau în interior, lângă grătare. Ceilalţi, abia sosiţi, munceau încă la ridicarea şi amenajarea standurilor. N-am văzut prea multe obiecte care să merite cumpărate, dar e posibil ca vânzătorii cu obiecte demne de atenţie să fi lucrat încă la pregătirea spaţiului pentru expunere.

Zeci de carusele îşi aşteptau clienţii, la orele prânzului, iar pe grătare începuseră deja să sfârâie micii şi cârnăciorii. Cum nu se dăduse încă tonul distracţiei, iar muzica nu răsuna în iarmaroc, doar la vreo două-trei dintre zecile de mese de lemn se aşezaseră câţiva clienţi şi frigiderele cu bere erau încă pline.

Rămâne de văzut dacă tecucenii au în continuare chef de distracţie şi dacă vor veni în număr mare la bâlci, la fel ca în anii trecuţi.

Poliţiştii şi jandarmii tecuceni patrulau prin iarmaroc, în timp ce un echipaj de la Rutieră pregătea zona, coordonând delimitarea spaţiilor de parcarea cu ajutor unor garduri metalice.

Citit 1759 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2012 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.