„Nici pisica nu mănâncă brânza” din programul „Lapte şi corn”

„Nici pisica nu mănâncă brânza” din programul „Lapte şi corn”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Nicoreşti, elevii de la aproape toate şcolile din satele comunei ne-au spus că nu mănâncă brânza pe care o primesc zilnic prin programul „Lapte şi corn”. 

„Napolitanele sunt bune, dar nu merg cu brânză sărată. N-o mâncăm. Eu o duc căţelului acasă. Lui îi place”, îmi spune un băiat din clasa a VII-a la Coasta Lupei.

Colegul scoate din bancă o cutie pe care o depozitase acolo cu o zi înainte: „Eu o arunc. La mine nici pisica n-o mănâncă. Unele cutii mi le-a cerut colega  mea din spate”.

Fata recunoaşte că a mai dus acasă mai multe cutii: „O ia tata la pachet, că lui îi place. Nici eu n-o mănânc, are un gust amărui.”

La fiecare clasă, elevii ne-au spus cam aceleaşi lucruri. Degetele de la o mână erau prea multe pentru cei care recunoşteau că mănâncă şi cutiuţa de brânză.

Amenda de 5.000 de lei primită recent de firma „Risk”, pentru că distribuie în continuare brânză în loc de lapte, precum şi reacţia copiilor din comunele unde se dă aşa ceva ar fi motive foarte serioase ca produsul să fie schimbat.

Citit 1720 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.