Frizeriile la control: Atenţie unde mergeţi la tuns!

Frizeriile la control: Atenţie unde mergeţi la tuns!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 15 – 30 octombrie comisarii C.R.P.C Galaţi au desfăşurat o acţiune de verificare privind respectarea prevederilor legale la prestatorii serviciilor de estetică şi igienă personală, frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, cosmetică în judeţului Galaţi. „S-a constatat că în cazul unor unităţi nu erau afişate la loc vizibil lista de preţuri sau acestea erau afişate în mod echivoc, de exemplu  se înscrie sintagma „40 de lei + vopsea” fără a fi indicat preţul vopselei şi gramajul. De asemenea s-au găsit unităţi care aveau în afişul publicitar operaţiuni care în realitate nu se executau din lipsa personalului. S-au identificat în anumite unităţi ustensile de tuns neigienizate. În cadrul unor unităţi pe masa de lucru era chiar şi un bidon de bere desfăcut. S-au găsit produse desigilate care nu aveau notată data desigilării. S-a constatat că există unităţi la care nu se asigură separarea incintelor, serviciul de manichiură/pedichiură nu este despărţit de spaţiul destinat activităţilor de frizerie - coafură. S-au aplicat două amenzi contravenţionale de 7.000 de lei şi 8 avertismente”, a relatat Carmen Tudor, comisar şef C.R.P.C.

Citit 2065 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2012 15:47

3 comentarii

 • postat de un alt galatean
  Joi, 15 Noiembrie 2012 16:05
  Pentru GALATEAN: de ce te tunzi tot in acelasi loc daca ai observat problemele semnalate?
  Unele probleme intradevar sunt de bun simt insa chestia cu gramajul vopselei este putin deplasata.
  0
  0
  Raportează
 • postat de UN GALATEAN
  Joi, 15 Noiembrie 2012 14:06
  lA FRIZERIA DIN tIGLINA 1 UNDE MA DUC DE OBICEI NU AM VAZUT VREODATA SA CURETE FOARFECELE SAU PIEPTANUL CU SPIRT (SAU STERILIZARE CU ULTRAVIOLETE) SAU SA AIBA O ALTA REZERVA CAT SE STERILIZEAZA PRIMA. NU POR CREDE CA SUNT ASA SCUMPI NISTE PIEPTENI DE ALUMINIU. PANA ACUM NU AM LUAT NICI O BOALA DIN FERICIRE DAR NICIODATA NU STII CE ARE OMUL IN CAP!
  1
  0
  Raportează
 • postat de inna
  Joi, 15 Noiembrie 2012 11:20
  pai in primul rand gramajul vopselei de par variaza in functie de lungimea parului fiecarei persoane ca sa nu mai zic ca se fac diverse mix-uri care iarasi depind de persoana in cauza. mi se pare o aberatie.."gramajul vopselei"
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.