Licori cu iz de cetină. Reciclare în stil bodega "La Frumuşica"

Licori cu iz de cetină. Reciclare în stil bodega "La Frumuşica"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Terasa „La Frumuşica” îşi privează clienţii de ochii curioşilor într-un mod inedit şi ... eco. Brazii care nu s-au vândut de Crăciun, au fost reciclaţi şi se înalţă, acum, semeţi de jur împrejurul terasei, oferindu-le clienţilor fideli intimitatea de care au nevoie atunci când îşi savurează licorile bahice. Pe de altă parte, poate fi vorba şi despre o strategie de a atrage mai mulţi clienţi, ori de a păstra spiritul Crăciunului  pentru mai multă vreme, sau e pur şi simplu o oază de oxigen, care îi ajută pe vizitatori să consume mai mult.

Citit 1110 ori Ultima modificare Duminică, 27 Ianuarie 2013 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.