Terasa „La Frumuşica” îşi privează clienţii de ochii curioşilor într-un mod inedit şi ... eco. Brazii care nu s-au vândut de Crăciun, au fost reciclaţi şi se înalţă, acum, semeţi de jur împrejurul terasei, oferindu-le clienţilor fideli intimitatea de care au nevoie atunci când îşi savurează licorile bahice. Pe de altă parte, poate fi vorba şi despre o strategie de a atrage mai mulţi clienţi, ori de a păstra spiritul Crăciunului pentru mai multă vreme, sau e pur şi simplu o oază de oxigen, care îi ajută pe vizitatori să consume mai mult.
Licori cu iz de cetină. Reciclare în stil bodega "La Frumuşica" Scris de Iuliana Chitic


Iuliana Chitic
Articole recente - Iuliana Chitic
Proiect pus în dezbatere publică: Ajutor suplimentar pentru curent şi gaze În maxi-taxiul cel de toate zilele. "Ce, bă, nu-ţi convine, dă-te jos!" Patrupedele cu sau fără stăpân, în vizorul locuitorilor din zona Spicu Regal de artă fotografică la finalul Photo Shooting Days Fumatul în spaţiile publice, interzis şi nu prea
Mai multe din această categorie: