La Măstăcani. Uite calul, nu e vaca!

La Măstăcani. Uite calul, nu e vaca!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Găsim muşchi de cal în alimentară sau măstăcănenii pun şaua pe vacă?

După mai bine de jumătate de an de anchetă desfăşurată ca la carte, poliţiştii gălăţeni au reuşit să-i smulgă o mărturie şocantă bărbatului de 34 de ani din Măstăcani care, în vară, îi omorâse cu toporul fratelui său ambele iepe. Strivit de reproşurile repetate ale poliţiştilor, omul a recunoscut: omorâse caii de foame. Cu o zi înainte, criminalul mai căsăpise şi o vacă de prin vecini, dar înnebunit de faptul că gustul cărnii de joiană la grătar nu era cel pe care şi-l amintea şi după care tânjea, a dat cu barda şi în perechea de iepe a fratelui său. Nu mică i-a fost surpriza să constate că pulpa de cal din proprietatea familiei avea un gust sublim, identic cu cel pe care şi-l amintea el ca fiind de vacă.

Fără doi cai, nu iese de-o herghelie

„Sunt confuz, nu mai înţeleg nimic acum. Şi îmi pare rău pentru ce am făcut. Chestia este că eu n-am mai mâncat demult carne de vacă de curte, de la părinţi. Stau mult prin Galaţi şi m-am obişnuit cu gustul cărnii de vită pe care o cumpăr de la mai multe magazine alimentare de lângă bloc. Şi care este exact acelaşi gust cu pulpa-spate a iepei maronii. Oare vând alimentarele gălăţene şi carne de cal sau pusese frate-miu şaua pe vacă? ”, a explicat bărbatul, cerând totodată asistenţă psihologică din partea statului. Oricum, în urma acestei drame, statul a renunţat la ideea de a mai înfiinţa o herghelie la Măstăcani.

 Joia(r)na vrajbei noastre


Important!

Toate materialele incluse în această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare. Informaţiile prezentate în această pagină pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse în această pagină sunt proprietatea cotidianului „Viaţa liberă”. Toate drepturile rezervate „Viaţa liberă”.


 

Citit 3368 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.