Ce au în comun gălăţenii şi brăilenii

Ce au în comun gălăţenii şi brăilenii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cititorii noştri au revenit cu rugămintea către mai marii Companiei Naţionale CFR Călători de a nu renunţa - din 15 februarie - la trenul Interregio Galaţi - Târgu Mureş (cu plecare la ora 5.37) care asigură legătura cu Transilvania. "Anularea acestei singure legături directe cu Ardealul ar însemna pentru noi să depindem exclusiv de Bucureşti sau de Braşov şi să pierdem cel puţin cinci-şase ore în plus pe drum. Este greu de acceptat ca atâţia oameni din Galaţi şi Brăila să stea prin gări, când altădată erau legături bune spre Transilvania şi vagoanele erau pline. CFR-ul are datoria să găsească o soluţie viabilă care să vină în sprijinul gălăţenilor şi al brăilenilor, nu să ne pună pe drumuri", ne scrie gălăţeanul N. Ivan.

Nemulţumiri de atitudinea conducerii CFR Călători de a renunţa la singura legătură cu Ardealul se regăsesc şi în "Jurnalul călătorului" din gările Galaţi şi Brăila. Călătorii din această parte de ţară propun să se studieze posibilitatea prelungirii traseului Galaţi-Tg. Mureş până la Cluj şi Timişoara.

Dar, oare, strigătul gălăţenilor şi al brăilenilor se aude până în Capitală?

Citit 1283 ori Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2013 16:37

3 comentarii

 • postat de brailean
  Sâmbătă, 16 Februarie 2013 17:09
  Galatiul e la pamant ,il mai salveaza amintirile , ...trenul e util pentru toata zona.....!
  0
  0
  Raportează
 • postat de micky
  Sâmbătă, 16 Februarie 2013 16:02
  in sfarsit!!!! DE CAND ASTEPTAM SA LUATI ATITUDINE!Este un tren care nu trebuie sa dispara ci dimpotriva sa se eficientizeze, de el depind studenti pensionari si daca se va eficientiza si turisti deopotriva, insa si calatori care doresc sa nu mai depinda mereu de capitala, pierzand ore prin gari, timp si bani! Va rog insistent in numele a multi colegi si prieteni sa creati un pol de opinie puternic astfel incat sa se auda si in alte [arti.De altfel este inadmisibil ca unul dintre primele orase ca marime din tara sa nu aiba propriile legaturi spre Transilvania.Si asa cum spunea si cineva, trenul poate fi mutat noaptea, poate fi prelungit spre cluj sau timisoasa cum era odata si o sa vedeti ca o sa devina si mai eficient, insa sub nicio forma nu anulat. Va rog sa nu va opriti din a face public acest demers, perseverenta poate fi o solutie de a ne face ascultati. Si de prea multe ori Galatiul a tacut fiind asemuiti cu orasul rosu unde nu se intampla nicodata nimic. Va rog sa fiti incontinuare alaturi de calatori prin intermediul campaniei care a-ti initiat o. Va multumesc!
  0
  0
  Raportează
 • postat de didi
  Sâmbătă, 16 Februarie 2013 06:09
  Galatenii si Brailenii trebuie sa inteleaga ca nimeni nu vrea ca CFR-ul sa functioneze,asa cum nu trebuie sa functioneze sistemul sanitar,invatamantul,etc.Scopul este unul singur,DISTRUGERE.Poate va explica vre-un oficial din CFR Calatori de ce nu sunt vagoane,locomotive,mecanici etc.Parca se batea cu pumnul in piept toata lumea cu acel'' MANAGEMENT PRIVAT".Asa gandeste un privat?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.