Chirugie estetică vulcanizatoare. Să dăm la pompă!

Chirugie estetică vulcanizatoare. Să dăm la pompă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce şi-a închis clinica de pe Brăilei, dr. Călin Doboş va lucra pe bani buni, cel mai probabil la o vulcanizare. Prin judeţ sunt o mulţime de gălăţeni singuri, dar focoşi, iar numărul cererilor de măriri de sâni şi ajustări de buze la păpuşi gonflabile este în continuă creştere. Oricum, muncitorii care cârpesc roţi, dar nu au zeci de diplome în chirurgie estetică, nu mai fac faţă comenzilor.

Eu, G(l)umarul


Veste bună pentru gălăţencele care îşi pun poze pe Facebook! După închiderea clinicii Hyperion, dr. Doboş îşi face studio de ajustări corporale în Photoshop, iar stocul de poze de postat pe net al doamnelor nu va fi afectat. Intervenţiile vor fi mai puţin riscante decât la Hyperion. Medicul se gândeşte să deschidă studio şi în Bucureşti şi să o aibă ca primă pacientă pe Oana Roman.

Silicon Vali


Important!

Toate materialele incluse în această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare. Informaţiile prezentate în această pagină pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse în această pagină sunt proprietatea cotidianului „Viaţa liberă”. Toate drepturile rezervate „Viaţa liberă”.


 

Citit 1387 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2013 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.