Dom' Primar, la noi în echipă când joci?
Foto: Ilustraţie: Monica Zanet

Dom' Primar, la noi în echipă când joci?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Oţelul este clubul meu de suflet" lăcrima Marius Stan, justificându-şi grija pentru clubul altuia... În timp ce primarul are temerea că au dispărut bani din conturile unui club privat de fotbal, cetăţenii au certitudinea că banii lor dispar iar organele cu conturile în suflet şi controalele în sânge nu-i contrazic.

62 de milioane de lei abateri financiar-contabile a depistat Curtea de Conturi la ECOSAL. Un mizilic de 15 milioane de euro. Motivele? Deşi are exclusivitate pe salubritate, ECOSAL-ul subcontractează RER-ului unele activităţi. Dar trei sferturi din abatere.constau din faptul că gunoierii policalificaţi pe tomberoane, asfaltări, spaţii verzi, deszăpeziri, săpat şanţuri şi ce s-o mai găsi nu ţin evidenţă separată pe cheltuieli. O mare vraişte, deci.

Nici nu costă chiar nimic să dai cu negru peste verde că gălăţeanu' îi prost nu vede. Dar, după cum ne spune flerul, şi încă unul probat de experienţă, există şanse mari ca aproape jumătate din cheltuieli să fie scriptic aruncate-n faţă şi faptic strecurate în buzunarele din dos.

Mai ţineţi minte asfaltarea străzilor înainte de alegeri? Vă arătam atunci că sub ochiul ager şi mai mult închis al primarului pensionar, cu girul viceprimarului specialist în plombat dinţi, plombele pompos denumite refaceri de covor asfaltic costaseră pe şase străzi nici cât puteau justifica pe trei.

Ar fi deci de la mintea contribuabililor să presupună că jumătate din cheltuielile ECOSAL-ului sunt, precum colectarea selectivă şi reciclarea gunoiului, sublime dar cu desăvârşire nule? Deci, până la proba contrarie, furnizată clar ca sarea în ochi, se poate presupune că vreo şapte milioane de euro s-au cam evaporat din conturile ECOSAL-ului.

Ei bine, tot pentru şapte milioane a făcut şi primarul circul din presă cu oţelarii cărora le suge sângele Adamescu. Deci pe el îl doare de alt club. Clubul plătitorilor de taxe nu-l coafează, mai mult îl măguleşte frizura de primar la Oţelul.

Doar că în viaţă nu-i ca-n fotbal, să privim meciul moacă la televizor. Deci, de abonamentele plătite la taxe şi impozite, joacă cineva şi la Primărie sau aducem alt antrenor?

Citit 11218 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2013 21:59

4 comentarii

 • postat de katalin
  Duminică, 03 Martie 2013 11:22
  cum strigau unii:''sa plece bosorogul de niciolae ca nu face nimic'' uite ca va dat Doamne Doamne un baiat mai tanar si mai ISTET acum ce mai vreti?eu nu ca eram un ''fan'' al lui nicolae dar de asta imi era scarba[tandemul fotbalistul-anestezistul].Pacat ca unii galateni au fost increzatori in cei 2
  0
  0
  Raportează
 • postat de o tara plina de mizerii
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 20:50
  Galatiul este un oras apatic, in care nimik nu se misca, primarul isi face piesa, probail cu un an inainte de alegeri va incepe si el sa miste ceva: putina valva un pic de curatenie: timpul trece - leafa merge - noi muncim cu spor, pacat ca in partea asta de tara nu se nasc oameni gospodari sau nu ajung in primarie, oameni cu spirit de initiativa si astfel apar lideri tot felul de mascote politice evadate din mijloace mediatizate precum fotbalul, care mai de care puse pe capatuiala slugarnice partidului si grupului de interese central
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cetatean
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 18:50
  esti un pacalici m.stan.cel mai mare mincinos care l-a avut galatiul!sa-ti fie rusine , prefacutule!''Ai si alte oportunitati!''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pacala
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 13:24
  e clar ca trebuie adus un alt antrenor. asta nu stie decit schema lui preferata din teren...la gioale si la prime primul.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.