Şpriţ lingvistic înnodat în şnur rosé
Foto: Ilustraţie: Monica Zanet

Şpriţ lingvistic înnodat în şnur rosé
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mărţişoare diplomate pentru uselişti, dizolvante pentru pedelişti, autonome pentru udemerişti, senzaţionale pentru otevişti şi cu suspendare pentru băsişti.

Mărţişoare sclipitoare pentru minte scurtă, teoretice pentru olimpici, cu valoare adăugată pentru întreprinzători şi insolvabile pentru falimentari.

Mărţişoare roş-galben-albastre pentru primari, gri vărgat pentru ţepari, ţipătoare pentru manelişti, sclipitoare pentru piţipoance şi roş-alb-albastre pentru suporterii adevăraţi.

Mărţişoare rectificate pentru bugetari, indexate pentru pensionari, majorate pentru mame  şi controlate strict pentru servicii...

Mărţişoare anticipate pentru bulgari, tolerante pentru englezi, falimentare pentru greci şi copiate pentru chinezi.

Mărţişoare încornorate pentru inorogi, vitaminizante pentru pisici jigărite, ecologice pentru balene şi degresate pentru topmodele.

Mărţişoare premiante pentru mame şi taţi, separate pentru divorţaţi, socializante pentru însinguraţi şi tentante pentru celibatari.

Mărţişoare HD pentru TVmaniaci, traficabile pentru bloggeri, shareabile pentru feisbucişti şi ciripitoare pentru twiterişti.

Mărţişoare netaxate pentru automobilişti, netaxabile pentru debranşaţi, neaccizabile pentru carburanţi şi neimpozabile pentru defavorizaţi.

Mărţişoare incendiare pentru jurnaliste, halucinante pentru prompteriste, exclusive pentru tocşoişti şi premiate internaţional pentru adevăraţii jurnalişti.

Mărţişoare demisionare pentru incompatibili, flagrante pentru coruptibili, cu executare pentru dovedibili şi cu respect pentru contribuabili.

Marţi uşoare pentru belgieni

Citit 12144 ori Ultima modificare Joi, 28 Februarie 2013 22:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.