Doamnele de la SNFOR - Filiala Galaţi, 18 parteneriate pentru ajutorarea semenilor

Doamnele de la SNFOR - Filiala Galaţi, 18 parteneriate pentru ajutorarea semenilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doamnele de la Societatea Naţională a Femeilor Ortodoxe din România, Filiala Galaţi, s-au întâlnit, la începutul săptămânii, la adunarea de analiză a activităţii pe anul 2012. Desfăşurată în prezenţa Arhiereului locului, Înalt Prea Sfinţitului Părinte Casian, şi a preoţilor duhovnici - între aceştia părintele Ionel Rotaru, consilier pentru probleme social-filantropice în cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos - întâlnirea a evidenţiat faptele alese pe care creştinele din această organizaţie neguvernamentală le fac în slujba semenilor.

Pe lângă analiza financiară, participantele au subliniat faptul că filiala gălăţeană a SNFOR “s-a implicat, anul trecut, în 18 parteneriate cu mai multe instituţii ce au ca scop educaţia tinerelor mame şi ridicarea din nevoi a unor semeni, prin activităţi social-filantropice”, ne-a spus prof. univ. Lucia Balint, reprezentanta SNFOR Galaţi.

Între acţiunile amintitei societăţi filantropice se regăsesc şi cele prin care SNFOR Galaţi a reuşit să întindă o mână de ajutor pentru patru studenţi şi opt elevi, cărora le-a oferit burse şcolare pe parcursul anului trecut.

Ca orice analiză, şi aceasta a jalonat direcţiile de activitate pentru anul 2013, obiectivele  majore fiind două în Anul Sfinţilor Constantin şi mama sa Elena: cel educaţional, printr-o mai bună implicarea a profesorilor de religie în activităţi comune cu societatea femeilor ortodoxe şi cea social-filantropică, prin ajutarea semenilor în nevoi.

Citit 1714 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2013 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.