FOTODOCUMENT: Angajat Ecosal surprins în timp ce muncea pe rupte
Foto: Angajatul-model din imagine a fost premiat cu 1000 de lei pentru efortul depus săptămâna aceasta

FOTODOCUMENT: Angajat Ecosal surprins în timp ce muncea pe rupte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum se poate observa şi din fotografia care însoţeşte acest text, angajaţii Ecosal îşi merită pe deplin salariul. Personajul din imagine a fost surprins de fotoreporterul Vieţii libere într-un moment de maximă hărnicie. După cum limpede se vede, bărbatul nu îşi mai vede capul de atâta treabă, fiind pur şi simplu transpirat. Deşi pe chipul său se putea citi extenuarea, el a continuat să muncească în brânci timp de mai multe ore. Plăcut surprinşi de atutidunea angajatului, am luat legătura cu Primăria Galaţi, în ideea de a-i afla identitatea pentru a i se oferi o primă substanţială şi titlul de Harnicul Oraşului. După ce a văzut fotografia, primarul Marius Stan nici nu a mai stat pe gânduri. "Da, imaginile sunt relevante, îi vom da o primă de 1.000 de lei şi va fi propus pentru titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului. Avem nevoie de astfel de oameni, fără ei oraşul ar arăta jalnic", a spus Marius Stan.

Pâslaru, decis să mute Sărbătoarea Scrumbiei în altă zi: "Nu vreau să fiu prins iar incompatibil"

Deputatul Florin Pâslaru este hotărât să mute ziua în care se desfăşoară Sărbătoarea Scrumbiei din cauza ameninţărilor Agenţiei Naţionale pentru Integritate (ANI). "Am semnale că inspectorii ANI îmi fac un nou dosar de incompatibilitate. Cică mă folosesc de Sărbătoarea Scrumbiei ca să dau de băut de ziua mea. Am vorbit cu şefii Bisericii Ortodoxe şi am obţinut mutarea Floriilor în altă zi în fiecare an, dar Primăria ţine sărbătoarea asta legată de Florii. Eu ce să fac? O să încerc să pun sărbătoarea de Buna Vestire, că la prenumele de Florin nu renunţ. Cum adică să mă cheme doar Costin Pâlsaru?", a declarat deputatul.

Gramul de scrumbie a ajuns un nou maxim istoric: încă puţin şi depăşeşte preţul aurului

Scrumbia de Dunăre bate noi recorduri la Bursă. Joi, preţul gramului de scrumbie a ajuns la 320 de lei, cu doar 7 lei sub preţul gramului de aur. "Peste câteva zile, probabil că se va ajunge la paritate: un gram de aur va fi echivalent cu un gram de scrumbie. Nu aşteptăm la o creştere a cotaţiei chiar şi după Florii. Poate după Paşti să mai scadă puţin, însă pe Piaţa Futures de la Sibiu gramul de scrumbie este cotat la 330 de lei pe septembrie. Aurul e în scădere, aşa că ne aşteptăm cât de curând la o întoarcere a valorilor. Este foarte posibil ca, în câţiva ani, toate băncile naţionale să recurgă la scrumbie ca să îşi consolideze rezervele monetare", a declarat un angajat al Bursei.

Dispărută din manualele de Istorie, Epoca Fierului a fost descoperită la Movileni

După ani buni în care istoricii au tot săpat prin manuale după urme ale Epocii Fierului, aceasta a fost descoperită accidental la doi paşi de Galaţi. Un cercetător britanic care îşi căuta strămoşii în zona Galaţiului a găsit toate paginile cu Epoca Fierului din toate manualele de istorie ale lumii în curtea unor localnici din Movileni. "Din câte se pare, hoţii de fier vechi din Movileni au recurs la măsuri extreme după ce au realizat că nu a mai rămas niciun kil de fier de furat, aşa că au furat şi toate paginile din manualele în care se făcea referire la Epoca Fierului. Din păcate, niciun centru de fier vechi nu le-a primit marfa, aşa că au rămas cu ea în curţi", a declarat cercetătorul britanic. "De la centrele de fier vechi ni s-a sugerat să mergem la cele pentru reciclarea hârtiei, dar nu am auzit de aşa ceva la Galaţi. Vom restitui istoriei Epoca Fierului, pentru că oricum nu avem ce face cu ea", a spus Relu Hârleţ, din Movileni.

Chef mare la Iveşti: Familiile Stănescu şi Stănescu au celebrat logodna unui spermatozoid cu un ovul

Iveştiul e în sărbătoare de trei zile şi trei nopţi. Familiile Stănescu şi Stănescu au decis să îşi logodească cele mai tinere vlăstare din comunitate: un spermatozoid al numitului Ion Stănescu cu un ovul al Anişoarei Stănescu. "La noi în localitate toţi copiii născuţi sunt deja logodiţi sau chiar deja căsătoriţi, aşa că nu mai aveam pentru cine să facem nuntă. Ion şi Anişoara au fost la o clinică la Viena, unde le-au fost extraşi un spermatozoid şi un un ovul, pe care astăzi avem onoarea să îi logodim. Evident, vom ţine cont de recomandările organizaţiilor pentru drepturile omului. Spermatozoidul va locui cu tatăl, iar ovulul va locui cu mama până când vor împlini frumoasa vârstă de 18 zile. După aceea vor avea dreptul legal să se întâlnească să facă sex la rândul lor", a explicat Ion Stănescu (13 de ani), socru mare la nunta de la Iveşti.

Tradiţii de Paşti la Măstăcani: bărbaţii îşi înroşesc ouăle în cadrul unei bătăi generale

Întregul mapamond aşteaptă cu înfrigurare una dintre cele mai interesante tradiţii de Paşti. La Măstăcani, bărbaţii vor organiza la cârciuma din sat o sesiune de înroşit ouă, chiar în Vinerea Mare. Potrivit organizatorilor, sărbătoarea va începe la ora 7 dimineaţă, când se va deschide barul din localitate. Timp de două ore se va bea pe rupte, iar pe la ora nouă este programat startul unei bătăi generale. "Toţi participanţii trebuie să respecte nişte reguli simple. Nimeni nu are voie să lovească la faţă, în abdomen, la mâini sau la picioare. Au voie să dea doar la ouă. În doar zece, douăzeci de minute toţi bărbaţii vor avea ouăle roşii pregătite pentru Paşti. Este o tradiţie veche de când lumea la Măstăcani, suntem mândri de ea", a declarat Mihăiţă Mielu, localnic.

Cocalarii cu BMW merg numai la noul Kaufland: "Visul nostru s-a împlinit: parcăm pe acoperiş"

Cocalarii cu BMW alb din Galaţi sunt în extaz de când s-a deschis noul Kaufland. Ei îşi petrec toată ziua la noul supermarket pentru că doar aici îşi pot parca maşinile foarte aproape de ei. "Este superb. Arhitectura acestui magazin ne avantajează, acum nu mai suntem nevoiţi să ne lăsăm maşinile în uşa supermarketului, cum ne place nouă. La Kaufland e chiar mai bine, o parchez chiar pe acoperiş. Ştiu mereu că o am foarte aproape de mine. Dacă dau manelele mai tare în maşină le pot auzi chiar de la raftul de Eugenii. Să vin aici e mai tare decât sexul. Am erecţie chiar şi cinci ore încontinuu", a declarat cocalarul Iulian.

Anunţ pe site-ul CJ: "Închiriem preşedinte cu ora, distracţie garantată"

Consiliul Judeţului Galaţi a anunţat preţurile cu care orice persoană fizică şi juridică poate să îl închirieze pe preşedintele Nicolae Bacalbaşa pentru diverse activităţi ludice. Astfel, o oră de circ cu Bacalbaşa îmbrăcat în costum de Spiderman costă 10 lei, iar fără costum 8 lei. Câteva grădiniţe l-au antamat deja pe preşedintele CJ pentru petrecerile de 1 iunie, însă vestea cu adevărat bună vine din Franţa: oficialii Disneyland Paris s-au anunţat dispuşi să îl închirieze pe Bacalbaşa pentru tot sezonul estival. "Mickey Mouse e cam răcit în ultima vreme şi îi căutăm un înlocuitor. Bacalbaşa ar putea fi o variantă, dar trebuie să mai negociem la preţ. În fond, nu îl închiriem cu ora, ci îl vrem pentru tot sezonul".

Val de sinucideri la Galaţi / Concertul Lala Band a fost amânat

Cel puţin 30 de adolescenţi debusolaţi au încercat să se sinucidă după ce au aflat că Lala Band şi-a amânat concertul de la Galaţi. "Nu am putut suporta amânarea, aşa că am apelat la pastile Orbit. Am luat două pachete şi le-am înghiţit. Din fericire doctorii mi-au făcut spălături stomacale", a declarat un fan. Medicii sunt hotărâţi să îi spele puţin şi creierul înainte de a-l externa.

Boldea vrea neapărat să fie eliberat: "Se deschide sezonul de vânătoare la lei"

Mihail Boldea este hotărât să prindă sezonul de vânătoare la lei în libertate. "Nici nu o să merg în Africa pentru asta. Găsesc o casă, inventez nişte moştenitori, pac-pac împuşc nişte lei. Sunt aşa într-o foame de când m-au băgat ăştia la răcoare...", a declarat Boldea în faţa judecătorilor.

Adamescu are planuri mari cu Oţelul: "Dacă retrogradăm, la anul ne batem la locul 1"

Dan Grigore Adamescu dovedeşte că are cele mai bune intenţii legate de echipa de fotbal a oraşului, Oţelul Galaţi. Într-un interviu acordat publicaţiei online "Dunărea Pensionară", patronul Oţelului a anunţat planurile sale de viitor. "La anul ne batem sigur la locul întâi. Cu o singură condiţie, totuşi: anul acesta să reuşim retrogradarea. Am luat chiar primele măsuri în acest sens. Nu am mai plătit nicio primă jucătorilor ca să fie demoralizaţi, am majorat preţul la bilete ca să nu mai vină spectatorii, încerc să scot şi ultimii bani din Champions League prin contracte umflate cu firmele mele şi voi vinde cât de mulţi jucători voi putea", a declarat Adamescu.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3601 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2013 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.