FOTO / Cel mai corect avocat din Galaţi parchează numai în locuri legale

FOTO / Cel mai corect avocat din Galaţi parchează numai în locuri legale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Află care este soluţia pe care o propune Marius Stan pentru rezolvarea divergenţelor dintre Galaţi şi Brăila * Vezi aici care sunt condiţiile pentru înscrierea în programul "Ultima Casă", derulat de Cimitirul Eternitatea * Află cele mai noi evenimente petrecute în ultimele două săptămâni în Galaţi


Avocaţi ameninţaţi de Poliţie: "Cine parchează regulamentar va fi aspru sancţionat"

Poliţia Locală Galaţi a decis să ia măsuri dure împotriva avocaţilor şi judecătorilor care îşi lasă maşina în parcarea liberă din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. "Trebuie să aplicăm cele mai dure sancţiuni, nu se mai poate în acest fel. Le-am transmis de nenumărate ori până acum că nu au voie să parcheze în spaţiul liber din faţă de la Sindicate pentru că încurcă circulaţia. Special pentru avocaţi şi judecători am amenajat locuri în faţa Tribunalului, direct pe trecerea de pietoni şi câţiva metri mai sus şi mai la vale, în mijlocul intersecţiei. Aici nu încurcă pe nimeni. Dacă nu se vor conforma vor da piept cu rigorile legii", a declarat un poliţist (dintr-un) local. Unul dintre avocaţii care s-a conformat încă de la început este Florentin Diveică, posesorul unui superb Renault Fluence, cu numărul GL ceva LEX, care parchează zilnic în preajma sau chiar pe trecerea de pietoni din faţa Tribunalului, aşa cum au sugerat poliţiştii. "Dorim să îl felicităm pe domnul Florence Diveică. Este un model pentru toţi colegii lui, sperăm să nu ne dezamăgească vreodată. Am avea totuşi o mică sugestie. Dacă s-ar putea să lase maşina ceva mai în stradă n-ar fi rău, că parcă prea o trage lângă bordură. Uite, săptămâna asta, de exemplu, a fost atât de bine aşezată lângă trotuar încât multe maşini chiar au reuşit să se strecoare de pe Brăilei pe Prelungirea Coşbuc", a mai spus poliţistul (din) local.

Gospodărire Urbană şi dezvoltatorul imobiliar Eternitatea lansează programul "Ultima Casă"

Încurajaţi de succesul programului guvernamental "Prima Casă", specialiştii de la Gospodărire Urbană Galaţi, în parteneriat cu Cartierul Rezidenţial Eternitatea, vor lansa programul "Ultima Casă". Destinat tuturor celor care vor să aibă pe vecie un acoperiş deasupra capului, programul oferă diverse facilităţi, precum posibilitatea achiziţiei în rate, cu dobânzi preferenţiale. "Oferta noastră este bogată. De la garsoniere cu intrarea prin tavan şi până la camere cu paturi supraetajate, avem locuinţe de veci pentru toate buzunarele. Nu sunt foarte spaţioase, dar oferă un confort sporit pentru că este mereu răcoare şi linişte. Mai avem nişte probleme cu întunericul şi cu infiltraţiile, dar sperăm să le rezolvăm curând. Marele nostru avantaj este că pe acoperişul acestor case se poate face o mică grădină de flori, unde pot fi invitaţi prietenii şi rudele. În funcţie de etnia celor care apelează la serviciile noastre, pe acoperiş se poate face şi grătar. Nimeni nu trebuie să îşi facă griji, avem izolaţii bune, fumul de la mici nu intră în case", a declarat directorul Eternitatea.

Succes istoric al Navrom Bac: angajaţii companiei au prins 20 de kile de obleţi într-o singură zi

SC Navrom Bac SA a înregistrat săptămâna aceasta cifre remarcabile în activitatea pe care o desfăşoară la Galaţi. Astfel, angajaţii din cele trei schimburi au reuşit să captureze într-un interval de 24 de ore peste 20 de kilograme de obleţi, folosind o singură năpatcă. "Angajaţii noştri au muncit mult pentru această performanţă, de care suntem foarte mândri. Năpatca a fost aruncată de mii de ori în Dunăre şi chiar am întârziat plecarea a câteva dintre curse, dar s-a meritat. A fost un efort comun, le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acest succes. Nu ne vom opri, însă, aici. Încercăm să batem acest record pentru că oricum clienţii noştri s-au învăţat să se descurce singuri la îmbarcare şi debarcare", a declarat şeful Navrom, Săvel Babuşcă. Precedentul record al angajaţilor de la trecere Bac data din anul 2010, când cele trei schimburi au prins împreună 18 kile de obleţi şi trei guvizi.

Şoferii de maxi-taxi, în culmea fericirii că a venit căldura: "Ne întoarcem la uniformă - maieu, şort, şlapi!"

După ce au suferit un adevărat chin din septembrie încoace, şoferii de maxi-taxi simt că l-au prins pe Dumnezeu de un picior de când a dat căldura în Galaţi. De câteva săptămâni ei s-au întors la uniforma care i-a consacrat: şlapi în picioare, pantaloni scurţi şi maieu cu găurele. "A fost un coşmar în ultimele luni, am crezut că iar nu se mai ţine încălzirea globală. Dar iată că, în sfârşit, rugile noastre au fost ascultate şi a venit căldura. Deja ne-am scos şlapii din debara, iar soţiile ne-au călcat pantalonaşii noştri scurţi şi maieurile. Abia aştept să îmi pun maieul, să îmi scot părul de pe burtă prin găurele. Vis, tată! Păcat că nu ne mai lasă să băgăm şi manele în maşini, că ar fi fost un adevărat festin intelectual", a declarat Gelu Burtică, şofer de maxi-taxi.

Marius Stan rezolvă disputa cu Brăila: "Îi lăsăm să îşi facă pod prin tunelul nostru pe sub Dunăre"

Primarul Marius Stan a găsit soluţia pentru ca oraşele Brăila şi Galaţi să nu se mai certe cu privire la locul în care se va încerca traversarea Dunării. Astfel, Stan este hotărât să îi lase pe brăileni să îşi facă podul chiar prin tunelul pe care îl va săpa Galaţiul până pe malul tulcean. "Avem nevoie de înţelepciune, trebuie să găsim o cale de mijloc. Propun ca prin tunelul pe care îl facem noi să îi lăsăm şi pe brăileni să îşi facă un pod. Dar să fie atenţi, să nu cumva să ne distrugă nouă construcţia", a declarat Stan. Replica brăilenilor nu a întârziat. "Păi dacă e să îl facem la comun, nu mai bine săpaţi voi un tunel prin podul nostru?", a întrebat preşedintele CJ Brăila, Bunea Stancu.

Strigător la cer: Parcurile ţânţarilor, invadate de copii

Asociaţia Salvaţi Ţânţarii (ASŢ), organizaţie neguvernamentală cu sediul în Primăria Galaţi protestează faţă de invazia de copii în parcurile din Galaţi, cunoscute drept adevărate rezervaţii de ţânţari. "De cum a dat puţin căldura, parcurile pentru ţânţari au fost pur şi simplu asaltate de copii însetaţi de distracţie. Cei mai mulţi dintre copii sunt însoţiţi de părinţi sângeroşi, care omoară ţânţar după ţânţar cu palma şi cu tricoul. Mai mult, unii dintre părinţi folosesc substanţe interzise, cum ar fi Autanul. În acest ritm vom rămâne fără ţânţari în parcuri. Nu se mai poate aşa ceva, trebuie luate măsuri împotriva copiilor şi părinţilor acestora", a declarat Gigel Trompă, preşedinte ASŢ.

Senzaţional: Un cocalar cu BMW de Italia şi-a făcut plinul de benzină

Eveniment incredibil într-o benzinărie din Galaţi. Un cocalar care îşi cumpărase un BMW cu toţi banii câştigaţi în Italia şi-a făcut plinul de benzină. "Vă jur că aşa s-a întâmplat. A venit şi a cerut să i se facă plinul. Era să îmi cadă pompa din mână. Eu eram pregătit să îi pun de 20 de lei, aşa cum le pun tuturor posesorilor de BMW de Italia. Ştiu că au dat ultimii bani pe maşină şi acum nu mai au niciun leu pentru benzină, aşa că îşi pun exact de cât au nevoie ca să ajungă pe Faleză să dea manelele la maximum ca să se dea mari. Dar nu, acest cocalar a vrut plinul", a declarat angajatul din benzinărie care l-a servit. Angajatul benzinăriei a ieşit din starea de şoc abia după ce a aflat ce se întâmplase: cocalarul aflase PIN-ul de la cardul pe care bunicul său îşi primeşte pensia.

Tradiţii de vară la Transurb / Încă o ediţie a concursului de tricouri transpirate

Ca în fiecare vară, conducerea Transurb Galaţi anunţă startului unei noi competiţii de tricouri ude de transpiraţie. Pot participa toţi călătorii, indiferent dacă fac parte din cei 20 la sută care plătesc bilet sau din cei 80 la sută care merg blatul. "Nu vom dota nici anul acesta autobuzele cu aer condiţionat, iar cele care au această dotare vor fi ţinute în garaj sau vom obliga şoferii să nu folosească această facilitate", a declarat şefa de la Transurb, Genica Totolici. Prima etapă va începe la sfârşitul lunii mai, însă vârful sezonului se anunţă în iulie şi august.

Secretul olimpicilor gălăţeni: "Nu facem sex nici în baia liceului, nici acasă"

Un grup de olimpici gălăţeni la diverse materii au dezvăluit în premieră care este secretul rezultatelor deosebite obţinute la concursurile şcolare. "Spre deosebire de colegii noştri obişnuiţi, noi nu facem sex nici în buda liceului, nici acasă la noi, nici acasă la iubitele / iubiţii noştri. De fapt, noi nu facem sex deloc. Aşa se explică performanţele noastre. Singurul moment în care suntem aproape de o partidă de sex e atunci când ne cheamă inspectoratul să ne premieze. Unii spun, totuşi, că acest tip de sex nu se pune", a declarat un olimpic internaţional la matematică.

Senzaţional! În această ediţie a pamfletului nu avem nicio ştire despre Cudalbi

Săptămâna aceasta, în mod excepţional, pamfletul nu conţine nicio ştire legată de comuna Cudalbi. Şi asta din cauză că trimisul nostru special nu a mai dat niciun semn de viaţă în ultimele zile. Bănuim că s-a trotilat alături de ceilalţi săteni din localitate. Dacă va continua în acest fel vom renunţa la serviciile sale.

Incredibil! Un pescar gălăţean respectă prohibiţia

Poliţiştii din Galaţi l-au descoperit în Micro 19 pe singurul pescar gălăţean care nu merge la pescuit în timpul prohibiţiei. Lică Nălucă este internat la Spitalul de Urgenţă pentru hemoroizi şi, din acest motiv, nu a putut merge la pescuit în ultimele trei săptămâni: "Abia aştept să scap, poate mai prind şi eu două zile de prohibiţie, că să pescuieşti aşa legal nu are niciun farmec".

Adamescu vrea să mute Oţelul pe lună: "Imponderabilitatea îl va ajuta pe Grahovac"

Dan Grigore Adamescu este decis să mute echipa Oţelul din Galaţi direct pe lună. Acesta susţine că vrea să facă această mişcare pentru binele echipei, întrucât doar acolo echipa campioană în 2011 nu va mai lua niciodată gol în meciurile de acasă. "Datorită imponderabilităţii, portarul nostru, fie că este vorba despre Grahovac sau despre Brăneţ, va avea timp să reacţioneze şi în acest fel nu vom lua niciodată gol pe teren propriu. Sigur, nici nu vom da, dar asta înseamnă că pornim de la minimum 17 puncte în fiecare campionat. Cu ce mai ciupim în deplasare nu avem cum să retrogradăm", a spus Adamescu.

Eveniment epocal / Un comentator de pe www.viata-libera.ro a pus cratima corect şi a scris ceva pertinent

Această ştire este publicată exclusiv în ediţia tipărită a Vieţii libere.

Vezi aici ce înseamnă pertinent: http://dexonline.ro/definitie/pertinent


PRECIZARE: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 5274 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2013 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.