Medicii de la Judeţean, tot mai competenţi. S-au mai deschis trei magazine de pompe funebre în zonă

Medicii de la Judeţean, tot mai competenţi. S-au mai deschis trei magazine de pompe funebre în zonă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Afacerea cu sicrie înfloreşte în jurul Spitalului Judeţean, marcă a profesionalismului celor care lucrează în unitatea medicală * Oamenii legii de la Tribunal se bat pe singurele locuri de parcare legale: cele din faţa instituţiei * Bacalbaşa a salvat Galaţiul de un atac atomic din partea Coreei de Nord


Fără medicii de la Judeţean, pompele funebre ar da faliment

Alte trei magazine de pompe funebre s-au deschis de la începutul anului în zona Spitalului Judeţean Galaţi, aceasta fiind dovada supremă că medicii care lucrează la Galaţi fac bine ceea ce fac. Astfel, numărul magazinelor care se ocupă cu vânzarea de sicrie a ajuns la 12, însă cât de curând e posibil ca toate spaţiile comerciale din jurul Judeţeanului să fie închiriate unor afacerişti care se ocupă cu pompele funebre. "Le mulţumim medicilor de la Judeţean, fără ei afacerile noastre ar da faliment. Sunt adevăraţi profesionişti. Trebuie să recunoaştem că fac o treabă de calitate, morţii arată foarte bine. Zici că-s vii", a declarat Rică Mausoleu, patron de magazin de pompe funebre. Bomboana de pe colivă e faptul că pe platoul de la Sala Sporturilor va apărea în curând chiar un hipermarket de specialitate. Retailerul Deademan a anunţat că a achiziţionat o mie de metri pătraţi în zonă şi va construi cel mai mare market de pompe funebre din ţară. Vom avea cruci la ofertă, sicrie 2+1, coroane la cel mai mic preţ de pe piaţă. De asemenea, hipermarketul va avea şi o secţiune specială dedicată coaselor. "Vor fi coase clasice, dar şi electrice. Până şi Moartea se va aproviziona de la noi", a declarat directorul Deademan.

Lăsat în ploaie în faţa Tribunalului, un LEX Renault a crescut şi s-a făcut LEX Nissan

După ce, în urmă cu două săptămâni, scriam că un avocat îşi parchează (legal, chiar în faţa Tribunalului) maşina Renault Fluence cu număr de înmatriculare LEX, joi, fotograful "Vieţii libere" a fost trimis să pozeze din nou parcarea din faţa Tribunalului, ca să vedem dacă oamenii legii îşi respectă decizia de a încurca în continuare traficul în intersecţie. Nu mică ne-a fost mirarea să descoperim că pe locul în care era zilnic parcat un LEX Renault a apărut un LEX Nissan (Quashqai). Adică o maşină de teren în locul unui sedan. "E drept, în acea zi a plouat intens, aşa că e posibil ca acel Renault să fi crescut şi să se fi făcut Nissan", a încercat o explicaţie fotograful Bogdan Codrescu. O altă explicaţie, mult mai plauzibilă, ar fi că pe locurile de parcare din faţa Tribunalului se bat zilnic mai mulţi oameni ai legii. Încet, încet o să îi aflăm pe toţi, ca să îi dăm cu nume şi prenume la rubrica de pamflet.

Lakshmi Mittal: "Eu am interzis cinematografele în Galaţi, că dădeau doar filme cu cowboy şi indieni"

Patronul ArcelorMittal a recunoscut într-un interviu acordat TVG că el este cel care a decis ca Galaţiul să nu aibă vreun cinematograf. "Când am venit în Galaţi am vrut să mă duc la un film şi am realizat că nu rulau decât filme cu cowboy şi indieni. Dincolo de faptul că aceste filme vorbesc greşit despre tradiţiile indiene, mai au şi personaje care se cheamă băieţi-vacă. Or, la noi, vaca e un animal sfânt, nu ne permitem să facem aşa miştouri", a declarat Lakshmi Mittal. Surse sindicale din interiorul Combinatului afirmă, totuşi, că ar mai exista un motiv pentru care miliardarul indian a făcut tot posibilul să nu existe niciun cinematograf în Galaţi. "A vrut să se asigure că niciun angajat de platformă nu va vedea filmul «Şapte ani în Tiber»", a declarat un sindicalist.

Un profesor de la CNVA a cerut calculator şi net la catedră ca să poată dialoga cu elevii la oră

Sătul să tot vorbească singur la catedră în timp ce elevii săi se distrează pe net de pe smartphone-uri, un profesor de la CNVA a cerut conducerii instituţiei să îi instaleze un calculator conectat la internet pentru a reuşi să intre în vorbă cu propriii elevi. "M-am săturat să tot trăncănesc de unul singur, în timp ce ei vorbesc între ei, pe Facebook. Vreau computer şi internet, ca să dialoghez cu ei. Doar aşa pot să îmi mai ţin orele. Voi face câte un grup pentru fiecare clasă şi, în felul acesta, orele vor fi mult mai animate. Dacă totul va fi OK, voi folosi metoda lecţiilor pe reţea şi la pregătiri. Partea bună este că elevii nici nu vor mai fi nevoiţi să vină câte 30 odată la mine acasă", a spus profesorul de la CNVA.

Coreea de Nord a renunţat la ideea de a ataca Galaţiul: "De ce să le mai facem şi noi rău? Îl au pe Bacalbaşa"

Oficiali militari de la Phenian au anunţat că planul de a ataca Galaţiul cu bomba atomică a picat. Asta după ce liderul nord-coreean Kim Jong-un a aflat de la deputatul PNL Paul I. Kim că judeţul Galaţi este condus de Nicolae Bacalbaşa. "Au suficiente nenorociri pe cap, de când Bacalbaşa a devenit preşedinte al CJ. Unde să mai venim şi noi cu atomica? Lasă-i în pace, că şi aşa sunt blestemaţi", i-a spus Kim Jong-un şefului de stat major din Coreea de Nord. Bacalbaşa s-a declarat jignit de decizia nord-coreenilor. "Îi provoc să încerce să vină la noi. N-au nicio şansă. Vorbesc cu prietenii mei Superman şi Batman să facem o echipă de băieţi să le scoatem figurile din cap", a declarat Bacalbaşa-Spiderman.

Senzaţional! Un combinist beat a căzut de pe platforma siderurgică

Un angajat al ArcelorMittal Galaţi venit beat la serviciu s-a împiedicat de un bolovan şi a căzut 30 de metri în gol de pe platforma siderurgică. "Nu înţeleg de ce au pus platforma atât de sus. Dacă nu era acea platformă, cădeam şi eu ca oamenii, pe beton. Mă juleam, mă ridicam şi mă duceam înapoi în cârciumă", a declarat combinistul.

De când cu sexul în toaletă, în liceele din Galaţi doar verbele au rămas neregulate

Cercetători din cadrul Inspectoratului Şcolar Galaţi au descoperit că, în liceele din judeţ, doar verbele au rămas neregulate. "Şi nici astea nu mai sunt multe. Sigur, sunt verbe importante, dar ne bucurăm să aflăm că mai există ceva neregulat în şcolile noastre. E treaba profesorilor de română să le menţină neatinse", a spus un inspector de la ISJ.

Gest incredibil: un politician şi-a deschis cont pe Facebook deşi nu e campanie electorală

Un politician gălăţean excentric a găsit de cuviinţă să îşi deschidă un cont pe Facebook, deşi mai sunt trei ani până la următoarea campanie electorală. Grigore Lovele şi-a făcut cont pe Facebook chiar săptămâna aceasta şi le-a cerut prietenia tuturor gălăţenilor activi pe reţeaua de socializare. "Este un gest rar întâlnit, de obicei politicienii îşi fac cont pe Facebook cu câteva săptămâni înainte de campanie, apoi îşi închid contul imediat după alegeri. E de neînţeles ce se întâmplă, probabil avem de a face cu un gest excentric", a declarat un analist politic de la TVG.

Pâslaru nu a călcat pe la Festivalul Axis Libri: "Cumpăr cărţi doar de la anticariat, că-s gata citite"

Deputatul Florin Pâslaru este unul dintre puţinii politicieni gălăţeni care au o scuză pentru faptul că nici măcar nu a trecut pe la târgul de carte care s-a desfăşurat săptămâna aceasta în parcul de la P-uri. Contactat telefonic, Pâslaru a declarat că nu avea niciun motiv să vină la festival, de vreme ce el nu cumpără niciodată cărţi noi. "Eu cumpăr cărţi numai de la anticariat, pentru că sunt gata citite de alţii. Nu trebuie să mă mai obosesc să le deschid, pur şi simplu le pun în bibliotecă. Dacă mai vine cineva pe la mine şi se uită pe rafturi vede că sunt toate rufoase, aşa că îşi închipuie că le-am devorat. Ocazional, am mai primit câte o carte nouă cadou, dar de fiecare dată am dat-o unui angajat de la TVG să o răsfoiască şi abia apoi am pus-o în bibliotecă", a declarat Pâslaru. Din câte se pare, el a fost ales să facă parte din Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor după ce şi-a invitat mai mulţi colegi parlamentari să îi vadă biblioteca. "Pâslaru e un tip doct. Sau măcar pe jumătate doct, adică semidoct", a conchis, sub protecţia anonimatului, unul dintre colegii deputaţi.

Rezultate surprinzătoare ale unui studiu: cudălbenii sunt tineri, dar par bătrâni din cauza băuturii

Deşi pare o comună îmbătrânită, localitatea Cudalbi are, de fapt, cea mai mică medie de vârstă din ţară: 25 de ani. Un studiu realizat de cercetători din zonă a relevat faptul că localnicii sunt toţi tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, dar arată de 60-70 de ani din cauza alcoolului. "Când mă duc la Galaţi, oamenii îmi spun «bunicule». Nu înţeleg de ce, pentru că eu am numai 26 de ani. Beau de 24 de ani, de când m-am lăsat de lapte", a declarat un cudălbean plin de riduri, grizonat şi mereu însetat. "Într-un an de beţie, corpul îmbătrâneşte cât în trei ani de trezie. Toţi suntem aici nişte Beţi-Frumoşi", a declarat nea Lică, cercetător din Cudalbi.

Şocant! Cudălbean prins în timp ce mângâia o grasă de Cotnari

Un locuitor din Cudalbi riscă să primească cel puţin o amendă penală după ce a fost prins în flagrant de poliţiştii din localitate în timp ce hărţuia o grasă din Cotnari. "A mângâiat-o mai întâi cu privirea, apoi a pus mâna pe ea. Cu o privire hulpavă şi-a întins botul spre gura ei şi a început să o sărute. Da' nu aşa, prieteneşte, ci cu limba. Am intervenit cu promptitudine, până să apuce să o golească", a declarat un poliţist.

Bumerangul, arma preferată a măstăcănenilor: "După ce loveşte se întoarce la stăpân"

Măstăcănenii au descoperit recent că cea mai bună armă pentru bătăile din sat este bumerangul, pentru simplul motiv că se întoarce la stăpân după ce loveşte adversarul. "Eu eram fan bâtă, dar, de curând, am descoperit bumerangul, o armă care revine la tine după ce îl pocneşte pe celălalt. Cu bâta era nasol, că o aruncam, îl pocneam, apoi o lua el şi venea peste mine", a declarat Mitică Rangă, bătăuş din sat.

"Nespălata" va fi mutată la "Bandajatu": "E singura soluţie după ce a fost şlefuită"

Primarul Marius Stan a decis să multe de la Romarta statuia "Nespălata" taman în faţă fostei cârciumi "La Bandajatu", din Micro 19, pentru perioada de refacere de după operaţia de şlefuire cu polizorul la care a fost supusă în urmă cu câteva săptămâni. "Sângera toată pentru că ţăranii care au şlefuit-o au luat mai din plin. Aşa că am decis să o mutăm la Bandajatu' până când îşi revine", a declarat primarul Marius Stan.

Tyrannosaurus LEX

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3593 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2013 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.