Pyro Events – Show pirotehnic de înaltă clasă la Ziua Marinei 2013 (P)

Pyro Events – Show pirotehnic de înaltă clasă la Ziua Marinei 2013 (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Specialiștii în artă pirotehnică de la „Pyro Events Team – Fireworks Design” au realizat și în acest an cu succes spectacolul de artificii care a încheiat Ziua Marinei la Galați. Conform înțelegerii cu organizatorii, Pyro Events Team a realizat o alegorie pirotehnică, un spectacol de sunet și lumini, în care artificiile au „dansat” maiestuos pe acordurile coloanei sonore din filmul „Gladiatorul” și ale „Valurilor Dunării”.

Spectaculozitatea show-ului de la Galați a ținut nu atât de tonajul de material pirotehnic folosit (la rândul său de 1,5 ori mai mare decât cel de anul trecut), ci în primul rând de efectele pirotehnice implicate, complexitatea și diversitatea lor. Anul acesta lățimea focului s-a dublat, tragerea făcându-se de pe 2 barje și folosindu-se 5 puncte de tragere. Diversitatea efectelor a fost la rândul ei net superioară.

„Un foc de artificii de mare ținută nu înseamnă doar multe bombe și cât mai multe tone de material pirotehnic. Astăzi diferența dintre cele mai mari astfel de realizări se face în privința numărului și complexității efectelor și evident a coregrafiei, a modului în care muzica și focurile se îmbină. Este capitolul la care cred că am reușit să excelăm anul acesta la Galați, unde sperăm să revenim în anii viitori cu producții tot mai spectaculoase și mai elegante. Există aici un public mare, deschis și dornic să vadă asemenea spectacole, pe care sunt convins că nu-l vom dezamăgi niciodată. Totodată, faptul că există aici o locație extraordinară pentru artificii ne face încrezători că în viitor, cu sprijinul Primăriei, am putea realiza primul festival-competiție de artă pirotehnică din România, un eveniment care ar pune orașul Galați pe harta europeană a competițiilor pirotehnice”, declară Mihai Bondria – reprezentant Pyro Events Team.

Invitată să realizeze și în acest an focurile de la Ziua Marinei, Pyro Events Team a ținut să mulțumească prin reprezentanții săi municipalității din Galați, Navrom pentru suportul tehnic și celor de la PRO FM care prin stația locală Galați au făcut astfel încât coloana sonoră a show-ului pirotehnic să ajungă mai ușor la spectatori.

Pyro Events Team – Fireworks Design este lider național în domeniul spectacolelor pirotehnice și activează din 2006, de atunci și până astăzi reușind să-și pună amprenta asupra peste 600 de spectacole pirotehnice în România și Republica Moldova. În portofoliul companiei se regăsesc evenimente de anvergură, asociate cu cele mai spectaculoase focuri de artificii realizate vreodată în România, printre care petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, Sărbătoarea Sfântei Paraschiva la Iași, celebrul festival Liberty Parade, Prezentarea trofeului Europa League, Gala de Box Lucian Bute Romexpo, Deschiderea FOTE Brașov 2013, Turneul Disney Magic Show etc.

În 2013, Pyro Events a fost premiată la festivalul de artă pirotehnică ELK din Polonia, a fost partener logistic la Münchner Sommernachtstraum 2013 în Germania și se pregătește de alte numeroase evenimente grandioase.

Citit 3206 ori Ultima modificare Marți, 20 August 2013 13:59