Tabără naţională de iconografie: "Ucenici la Porţile Credinţei", ediţia a VI-a

Tabără naţională de iconografie: "Ucenici la Porţile Credinţei", ediţia a VI-a
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Ucenici la Porţile Credinţei” este tema Taberei Naţionale de iconografie, ediţia a VI-a, pe care o organizează Protoieria Tecuci, între 2 şi 5 septembrie. „Tabăra se adresează copiilor de clasele IV-VIII, de la cercurile de icoană bizantină şi pictură din şcolile judeţului nostru, dar şi din judeţele vecine”, ne-a spus părintele Gh. Joghiu, Protoiereu de Tecuci. Pe parcursul zilelor de tabără, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Părinte Casian, micii iconografi vor picta un Sfânt. Tabăra se va încheia cu o expoziţie şi cu premierea celor mai reuşite icoane bizantine. Elevii vor primi iconiţe, bani şi cărţi.

Citit 1188 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2013 14:29

4 comentarii

 • postat de Stefan Dorina Daniela
  Vineri, 06 Septembrie 2013 21:37
  79.116.104.***
  Copii au fost minunati, au muncit mult,cu multa pasiune si credinta in Dumnezeu au creat acele superbe icoane! Si sa gasit o domnita sau un domn sa scrie articolul si nici macar nu a fost in cunostinta de cauza! Pozele sant foarte vechi! Schimbati va rog din suflet pozele! Copii vor suferi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stefan Dorina Daniela
  Vineri, 06 Septembrie 2013 21:30
  79.116.104.***
  Poza nu este reala! De ce ati comis asemenea eroare??? Eu am fost prezenta azi la Tecuci! Nu va gandi-ti ce va fi in sufletul copiilor care au participat la acest concurs??? De ce va-ti grabit?
  0
  0
  Raportează
 • postat de CAMELIA NENU
  Vineri, 06 Septembrie 2013 21:12
  5.13.170.***
  scuze, din viteza am scapat un a, dar esenta e ca: UNDE E UNIRE, E PUTERE. FOTOGRAFII ;I FILMULETE CU MINUNATELE CREATII ALE COPIILOR PE FACEBOOK LA ADRESA CASAROBESCU. SUNT INCANTATA DE CEEA CE AU LUCRAT MINUNATII NOSTRI ELEVI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de CAMELIA NENU
  Vineri, 06 Septembrie 2013 21:08
  5.13.170.***
  AS AVEA O PRECIZARE. CONCURSUL FACE PARTE DIN CALENDARUL ACTIVITATILOR EXTRACURRICULARE REGIONALE A MINISTERULUI EDUCATIEI NATIONALE, PROF. BEBIEA IONITA, PALATUL COPIILOR GALATI, FILIALA TECUCI. MULTUMIM ARHIEPISCOPIEI DUNĂRII DE JOS, DEOARECE FĂRĂ SPRIJIN ACEASTĂ TABĂRĂ NU AR FI AVUT LOC. TREBUIE APRECIATĂ MUNCA DOMNULUI PROFESOR BEBEA IONITA ŞI TUTUROR INIMOSILOR PROFESORI DE LA TECUCI. SUNT MANDRA CA DIRECTOR SA AM ASTFEL DE OAMENI.
  CAMELIA NENU, PALATUL COPIILOR GALATI
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.