Avertisment via Apaterm: Cine nu scapă de datorii nu va primi căldură

Avertisment via Apaterm: Cine nu scapă de datorii nu va primi căldură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Apaterm va asigura furnizarea agentului termic doar asociaţiilor de proprietari/locatari care nu înregistrează debite restante şi celor care vor face eforturi pentru reducerea rapidă şi consistentă a sumelor datorate. Acesta este avertismentul transmis de Primăria Galaţi printr-un comunicat de presă remis redacţiei.

Cele două instituţii fac apel ca restanţierii la plata întreţinerii şi asociaţiile de proprietari/locatari să plătească neîntârziat datoriile reprezentând contravaloarea consumului de energie termică. Necesitatea acestui demers este impusă de faptul că Romgaz Mediaş a cerut Electrocentrale plata în avans a contravalorii gazelor naturale.

Pentru a veni în sprijinul asociaţiilor, reprezentanţii Apaterm se vor deplasa, inclusiv în zilele de sâmbăta şi duminică, la domiciliul consumatorilor cu restanţe, pentru încasarea sumelor datorate. Pentru ca gălăţenii să nu fie păcăliţi, reprezentanţii Apaterm vor emite chitanţe personalizate, cu sigla societăţii şi vor prezenta legitimaţii de serviciu, fiind însoţiţi, acolo unde va fi posibil, de administratorul sau/ şi preşedintele asociaţiei.

Citit 3089 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2013 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.