Licitaţii pentru refugii: Sub ce ne adăpostim în staţiile de autobuz

Licitaţii pentru refugii: Sub ce ne adăpostim în staţiile de autobuz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dragi gălăţeni dependenţi de transportul public local de persoane, bucuraţi-vă de vremea bună, atâta câtă mai e şi antrenaţi-vă pentru încă un sezon friguros doar cu cerul deasupra capului! Vestea bună este că, potrivit Primăriei Galaţi, o firmă din Covasna a câştigat licitaţia organizată şi va monta 71 de adăposturi în staţiile de transport, la preţul de 4.200 de lei bucata. Vestea proastă este că licitaţia pentru montarea altor 72 de adăposturi în staţii a fost anulată pentru că nu s-a prezentat nimeni.

Trecem peste faptul trist că nicio firmă din Galaţi nu a licitat şi vă anunţăm că Primăria a renunţat la ideea iniţială de a se asocia cu investitori, pentru achiziţionarea, montarea, exploatarea şi mentenanţa unui număr de o sută de adăposturi prevăzute cu panouri laterale publicitare pentru staţii. Motivul? Consilierii locali nu au agreat proiectul care s-a împotmolit la şedinţele pe comisii.

Prin urmare, Primăria a scos recent la licitaţie achiziţionarea şi montarea a o sută de adăposturi pentru staţiile transportului public local, prevăzute cu panouri tip city lights pentru publicitate. Valoarea estimată este de 1.300.000 de lei fără TVA, criteriul de atribuire - preţul cel mai scăzut, iar data limită de depunere a ofertelor - 2 decembrie.

Deci, până la primăvară, să sperăm că adăposturile vor fi instalate. Vă mai spunem doar că, în Galaţi sunt, conform Primăriei, 254 de staţii! Şi dacă drumul dumneavoastră nu trece prin dreptul celor 71 care vor fi montate (cele mai multe pe Calea Prutului, Dogăriei şi Traian) sau ale celor prea puţine deja existente, şi mai mult ineficiente, vă aşteaptă vremuri grele.

Citit 1430 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2013 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.