Nou în Galaţi: Teatris, pentru o seară de neuitat alături de cei dragi (P)

Nou în Galaţi: Teatris, pentru o seară de neuitat alături de cei dragi (P)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Oamenii nu vin la un restaurant doar ca să mănânce, ci, în primul rând, simt nevoia să socializeze într-un mediu plăcut, să clădească relaţii, să construiască punţi de negociere între parteneri de afaceri, să cimenteze prietenii sau să refacă legături oarecum pierdute. Tocmai de aceea s-a deschis Teatris, restaurant bar,cafe & lounge.

La noul restaurant Teatris, situat în clădirea fostului cinematograf Popular, cu 220 de locuri, veţi avea parte de o experienţă culinară minunată, aşa cum doar în Italia veţi mai putea trăi.

Meniul oferit de restaurantul Teatris este variat şi pentru toate gusturile, vârstele şi buzunarele. Preparatele, făcute pe loc în bucătăria proprie, te vor încânta şi vor fi principalul atu pentru a reveni aici oricând cu mare drag, alături de prieteni. În meniu vei găsi mâncăruri cu specific italian, precum anchoa marinat cu salată de ceapa roşie şi pâine prăjită, tagliatelle cu hribi, tortellini, ricota, spanac, sos alb şi şuncă presată; gnocchi ragu cu carne, doradă la cuptor cu legume mixte, bisteca la grill cu salată verde mixtă şi cartofi la cuptor sau fileto cu piper verde şi smântână. Şi după o masă atât de gustoasă, merge şi un desert pe măsură. Din meniul de desert menţionăm pana cotta cu fructe de padure, macarons fragola delirio. Ospătarii experimentaţi de la Teatris vă pot recomanda şi un vin pe măsură pentru ca totul să fie perfect. La acest capitol puteţi alege dintr-o gamă bogată, printre carechianti castel greve, falanghina santino, brunello di montalcino şi prosecco.

Utilat şi mobilat cu mult bun gust, noul restaurant  îi aşteaptă pe gălăţeni începând de mâine. Şi pentru a nu fi dezamăgiţi atunci când ajungeţi, ar fi foarte bine să vă faceţi din timp rezervări la numărul de telefon 0746.226.225. Programul de funcţionare al bucătăriei este de luni până joi de la ora 9,00 la ora 23,00, iar în weekend de la 9,00 până 23,30.

Aici vor fi organizate şi spectacole de teatru de apartament, stand-up comedy şi chiar concerte cu invitaţi de marcă.

Şi, cum ne apropiem cu paşi repezi de sfârşitul anului, restaurantul Teatris va organiza şi o petrecere de revelion.  

Pentru mai multe detalii puteţi vizita pagina de facebook a restaurantului -www.facebook.com/teatris.restaurant pentru a se convinge că o seară de neuitat se petrece cel mai bine la Teatris

Citit 17315 ori Ultima modificare Duminică, 22 Decembrie 2013 16:38