Bulevardul Cloşca, în beznă totală din cauza unei defecţiuni care se repară de două luni

Bulevardul Cloşca, în beznă totală din cauza unei defecţiuni care se repară de două luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la sfârşitul lunii ianuarie, Bulevardul Cloşca din Galaţi nu mai este luminat când se lasă întunericul, ne-au semnalat la redacţie doi gălăţeni care locuiesc chiar pe această stradă. De la Primăria Galaţi am aflat însă că nu este o problemă care depinde de Luxten, furnizorul de servicii de iluminat public din oraş, şi că furnizorul de energie electrică desfăşoară o lucrare la reţeaua din zonă. Electrica Galaţi ne-au confirmat că ambele cabluri care deservesc stâlpii de iluminat public de pe Bulevardul Cloşca au o defecţiune şi că se fac toate eforturile pentru ca, până la sfârşitul lunii martie, să fie remediată problema măcar la un cablu, astfel încât să se reia iluminatul public pe o parte a străzii.

Citit 964 ori Ultima modificare Luni, 24 Martie 2014 13:37

1 comentariu

 • postat de horia si crisan
  Marți, 25 Martie 2014 19:36
  5.13.193.***
  Pe timp de zi dl primar sa mearga la pas pe Closca si va vedea parcari goale pe partea stadionului si masini trase pana in geamurile proprietarilor; mai sunt si garaje, e drept putine, pe spatiile inguste dintre blocuri. Maidanezii il vor insoti permanent latrand impreuna cu animalele din curtile ingradite pe domeniul public de unii locatari care se cred acolo de unde au venit. Si tot acesti propietari si-au extins apartamentele pana unde au putut spre strada, au creat niste balcoane dubland apartamentele - oare platesc impozit si pentru suprafata adaugata?
  Pe timp de noapte si in intunericul ce nu se poate lumina de doua luni, senzatiile sunt unice cu iubitori de animale care-si hranesc protejatii din custile de la colturile blocurilor,, cu asfaltul spart pe ambele parti ale strazii, cu slalomul printre masinile trase la geam sau, daca are noroc, cu figuri si umbre cu intentii necunoscute intrand/iesind dintre tronsoane. Asa ceva nu ar trebui ratat de dl. primar!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.