"Litoralul pentru toţi" începe pe 5 mai

"Litoralul pentru toţi" începe pe 5 mai
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hotelierii se pregătesc pentru demararea ediţiei de primăvară a programului "Litoralul pentru toţi", care se va desfăşura în perioada 5 mai - 15 iunie. În program s-au înscris 38 de hoteluri, care asigură 5.408 locuri de cazare.

În ceea ce priveşte tarifele, pentru zona Mamaia - Constanţa - Eforie, pentru şase nopţi de cazare la un hotel de o stea, turiştii trebuie să plătească 205 lei de persoană - 235 de lei la un hotel de două stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele. Turiştii pot opta şi pentru varianta all inclusive, tarifele maxime pentru acest tip pachete pentru cinci nopţi de persoană ajungând până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la unul de patru stele şi până la 985 de lei de persoană la o unitate de cinci stele.

În sudul litoralului românesc, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, preţurile cele mai mari pentru această ediţie a "Litoralului pentru toţi" sunt semnificativ mai scăzute, potrivit mediafax.ro. Astfel, tarifele pentru un sejur de şase nopţi de persoană vor fi cuprinse între 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi 469 de lei de persoană la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, preţuri similare cu cele de la ediţia de anul trecut a programului.

Citit 1095 ori Ultima modificare Vineri, 25 Aprilie 2014 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.