PROTESTE/ Poştaşii gălăţeni intră în grevă japoneză

PROTESTE/ Poştaşii gălăţeni intră în grevă japoneză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oamenii protestează din cauza salariilor prea mici şi a personalului insuficient


După ce duminică, 11 mai, au pichetat sediul Guvernului, angajaţii Poştei Române intră astăzi în grevă japoneză de avertisment. Astfel, la îndemnul liderilor de sindicat, angajaţii Oficiului Judeţean de Poştă (OJP) Galaţi vor purta astăzi banderole albe pe braţ.

"Nemulţumirea oamenilor a atins cote maxime, astfel încât cred că mulţi vor adera la protestul nostru de astăzi. Este o modalitate simbolică prin care încercăm să atragem atenţia asupra greutăţilor pe care le întâmpinăm", ne-a spus Adrian Tatu, preşedintele Sindicatului Poşta Română Galaţi.

Ameninţări cu forme extreme de protest

Dacă, până la sfârşitul săptămânii, conducerea instituţiei nu va răspunde solicitărilor angajaţilor, şefii de sindicat iau în calcul reunirea la Bucureşti şi intrarea în greva foamei.

Principala nemulţumire a angajaţilor OJP Galaţi ţine de salariile prea mici. Oamenii vor, de la 1 iunie, o majorare salarială de aproximativ 20 la sută. A doua revendicare vizează angajarea imediată de personal pe posturile rămase vacante. Angajaţii vor şi uniforme de lucru noi, precum şi condiţii de muncă mai bune.

Mai multe informaţii despre revendicările angajaţilor din Poşta Română puteţi citi aici!

Citit 761 ori Ultima modificare Luni, 12 Mai 2014 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.