ATENŢIE, ŞOFERI! CRATER URIAŞ într-o intersecţie din Galaţi (VIDEO)
Foto: Captură video

ATENŢIE, ŞOFERI! CRATER URIAŞ într-o intersecţie din Galaţi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O lucrare finalizată recent în intersecţia străzii Doja cu bulevardul Coşbuc a dat naştere unei gropi considerabile, lăţită pe mai bine de o bandă de circulaţie care ameninţă cu dezmembrarea oricărui vehicul, indiferent de mărime sau forma de proprietate.

Autoturisme personale sau taxiuri epuizate fizico-mecanic, citadine minuscule sau limuzine de mare lux, off-roadere nepăsătoare, furgonete supraîncărcate sau autobuze supradimensionate, aparţinând operatorului public local, toate au o problemă la ieşirea în Coşbuc din Doja, dar şi când „taie” intersecţia să o ia spre Ţiglina II.

Groapa s-a creat de-a lungul unui şanţ îngust, recent astupat în urma unei conducte, şi ameninţă autovehiculele din toate încheieturile, fără milă, chiar şi la viteze comparabile cu cele ale pietonilor.

Rămâne ca edilii să depisteze vinovaţii pentru deplorabila reparare a asfaltului şi să-i oblige la refacerea carosabilului în starea anterioară lucrărilor.

Până atunci, şoferii trebuie să manifeste atenţie „sporită” întrucât, în afară de obiectivul aparatului de filmat, nicio altă autoritate nu pare să se sinchisească de situaţia creată în zonă...

Citit 2670 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Iunie 2014 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.