Cum "citeşti" gesturile partenerului după o partidă de sex

Cum "citeşti" gesturile partenerului după o partidă de sex
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În funcţie de personalitate şi educaţia primită acasă, oamenii se comportă diferit după o partidă de amor. Unii se refugiază la duş, alţii îşi aprind o ţigară sau adorm buştean.

Fiecare dintre aceste obiceiuri a fost analizat de Laura Berman, terapeut şi sexolog din New York, autorul mai multor best-selleruri de specialitate, pentru a vedea ce indicii oferă despre starea unui individ.

Somnul

Chiar dacă nu se întâmplă să fie seara târziu, sexul acţionează asupra unor oameni mai ceva ca un sedativ. Această activitate îi relaxează complet, dar le şi consumă energia, iar un somn de câteva ore este mai mult decât binevenit.

Mâncarea

Sunt şi persoane cărora amorul le stârneşte pofta de dulce. La fel, este un indiciu că organismul cere ca rezervele de energie să fie reîncărcate. În astfel de momente, metabolismul lucrează la capacitate maximă, așa că sunt permise unele indulgenţe, precum o îngheţată sau o felie de pizza.

Vorbitul

Sexul îndeamnă la confidenţe, de aici şi nenumăratele scene de film în care partenerii stau tolăniţi în pat, cu faţa în sus, şi vorbesc vrute şi nevrute. Dacă însă partenerul nu este la fel de vorbăreţ, cel mai bine ar fi să nu-l forţaţi, ci să ascultaţi muzică sau să vă uitaţi împreună la un film.

Tăcerea

Oamenii care tind să se închidă în sine pentru câteva minute după ce fac dragoste pot trece drept supăraţi sau nemulţumiţi. În realitate, ei doar au nevoie să se reculeagă şi să mediteze la clipele frumoase trăite.

Duşul

Apa caldă este o adevărată încântare pentru muşchii unui bărbat care a "muncit" din greu în pat, iar dacă partenera îl însoţeşte, va avea surpriza să constate că o pot lua de la capăt.

(Sursa: doctorulzilei.ro)

Citeşte şi

Site-urile de întâlnire pentru persoanele cu boli venerice câştigă în popularitate

Citit 2438 ori Ultima modificare Vineri, 06 Iunie 2014 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.