Bălării, bălţi infecte şi GUNOAIE în Gara CFR, zona nimănui (FOTO)

Bălării, bălţi infecte şi GUNOAIE în Gara CFR, zona nimănui (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zona din jurul Gării CFR, o parte importantă a oraşului nostru, cartea de vizită, am putea spune, pentru cei care vin din alte zone ale ţării cu trenul la noi, nu ne face deloc cinste.

Nemulţumit de felul în care arată zona, domnul Viorel S., un cititor al ziarului nostru, ne-a sesizat faptul că îi este ruşine, în calitate de locuitor al Galaţiului, de ceea ce a văzut acolo. După demolările chioşcurilor, cartierul respectiv a rămas ca după bombardament şi nimeni nu ia măsuri să cureţe zona, iar spaţiul este invadat de gunoaie şi de iarba mare de aproape un metru.

CITEŞTE ŞI: Pete de culoare: Schimbare la faţă a parcului de la Parfumul Teilor (FOTO)

„Găseşti numai băltoace, se vede cum fierbe apa din cauza infecţiei, în locul chioşcurilor pe care le-a dărâmat Primăria. Acum nu mai avem chioşcuri, dar avem junglă în zonă. Să vedeţi cum s-au aruncat banii pe nişte parcări care acum arată jalnic, deoarece la noi nu există atâtea maşini, fiind un cartier foarte mic”, ne-a explicat cititorul nostru care sunt nemulţumirile sale.

Am luat legătura miercuri cu purtătorul de cuvânt al societăţii Gospodărire Urbană din cadrul Primăriei, Daniela Stroia, care ne-a comunicat faptul că exact în acel moment se intervenea cu şase coase şi o greblă pentru a înlătura „iarba, în unele locuri infernală”. "Astăzi mai intervenim şi în zona Disco VIP, pe străzile Saturn, Ada Marinescu, prelungirea Brăilei, lângă Biserica Greacă", ne-a spus Daniela Stroia.

Citit 1215 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Iulie 2014 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.