Julio Iglesias vrea cinci stele atât la HOTEL, cât şi pe SCENĂ, pentru CONCERTUL de la Galaţi, de duminică

Julio Iglesias vrea cinci stele atât la HOTEL, cât şi pe SCENĂ, pentru CONCERTUL de la Galaţi, de duminică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cântăreţul latino va veni la Galaţi cu o limuzină de lux şi va mânca preparate specific româneşti * Biletele VIP sunt deja epuizate * După Galaţi, Julio Iglesias va concerta şi la Bucureşti


Cum muzica este considerată un limbaj universal, nu este de mirare că mii de oameni aşteaptă cu sufletul la gură concertul lui Julio Iglesias de la Galaţi. Unul dintre cei mai apreciaţi şi îndrăgiţi cântăreţi ai tuturor timpurilor, Julio Iglesias va ateriza cu avionul personal pe pământ românesc chiar în dimineaţa zilei concertului, duminică, 20 iulie.

De pe aeroportul din Bucureşti, solistul latino va porni direct spre Galaţi, într-o limuzină de lux. Potrivit organizatorilor evenimentului, vedeta va fi însoţită în permanenţă de gărzi de corp.

Odată ajuns la Galaţi, solistul va traversa în limuzină tot oraşul şi se va opri la Complexul hotelier "Viva", unde va fi cazat în zona special destinată VIP-urilor.

Meniu din bucătăria tradiţională autohtonă

Încă din momentul în care a acceptat invitaţia de a concerta în România, Julio Iglesias a mărturisit că este interesat de mâncarea cu specific românesc, din care intenţionează să guste pe toată durata şederii în ţara noastră. Din meniul său nu vor lipsi supele, preparatele din peşte şi carne de vită, fructele proaspete, sucurile naturale şi vinul roșu. Totuşi, în ceea ce priveşte apa, solistul preferă apa minerală franţuzească Evian, considerată numărul 1 în lume.

Pregătiri de lux

Pentru că Julio Iglesias a spus în nenumărate rânduri că este un împătimit al înotului, piscina hotelului va fi special amenajată pentru el, pe toată perioada cazării. Înainte de concert, pentru a se relaxa şi a reuşi astfel să ofere publicului o experienţă de neuitat, cântăreţul spaniol a spus că va înota.

Pregătiri de cinci stele vor fi făcute nu doar la hotel, ci şi pe stadionul "Dunărea". Astfel, în cabina din spatele scenei, Julio Iglesias va beneficia de aer condiţionat, mobilier de lux şi baie proprie. Bineînţeles, nici de aici nu vor lipsi fructele proaspete, apa Evian şi un sortiment de bere din Olanda.

După concert, cântăreţul latino se va întoarce la hotel, unde va înnopta. Va pleca luni dimineaţă spre Bucureşti, tot în limuzina personală. Marţi va susţine un concert şi pentru publicul din Capitală, după care va părăsi România.

O oră şi jumătate de muzică latino

Concertul de pe stadionul "Dunărea" este anunţat să înceapă duminică seară, la ora 20,30. Alături de instrumentişti, backing vocals şi dansatori, Julio Iglesias va cânta pentru gălăţeni timp de aproximativ o oră şi jumătate. Din concertul celui mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor nu vor lipsi melodii celebre, precum „Nathalie”, „Oh mammy blue”, „La gotta fria”, „Me sento de aqui”, „Manuela”, ”La carretera” sau ”Abrazame”. Spectacolul va fi completat cu povestiri emoţionante din viaţa artistului.

Din datele transmise de organizatori, bilete pentru concertul de duminică se mai găsesc doar pentru categoriile I (185 de lei) şi II (125 de lei). Pentru categoria VIP, stocul a fost deja epuizat. Dacă sunteţi interesaţi, mai puteţi cumpăra încă bilete inclusiv în ziua concertului, de la Casa de Cultură a Sindicatelor şi de la Agenţia Galtour (str. Domnească).

Ultima vizită a lui Julio Iglesias în România a avut loc în octombrie 2013, atunci când a susţinut două concerte cu casa închisă la Sala Palatului din Bucureşti. După câteva zile a fost ovaţionat de peste 40.000 de spectatori la Târgu Mureş.

Recorduri, recorduri, recorduri

Născut în Madrid, Spania, cu numele Julio José Iglesias de la Cueva, Julio Iglesias a reuşit de-a lungul carierei de cântăreţ să vândă peste 300 de milioane de albume, înregistrate în 14 limbi. Este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De asemenea, se numără printre primii zece artişti cu cele mai numeroase vânzări din istorie, conform Sony, care în decembrie 2011 i-a conferit, la Madrid, două premii care confirmă aceste realizări de excepţie. Este tatăl unui alt câtăreţ celebru - Enrique Iglesias.

Citiţi şi: Gălăţeanul care a uimit lumea, în concert la Black Diamond

Citit 4351 ori Ultima modificare Joi, 17 Iulie 2014 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.