Gălăţeanca Alexandra Ciobotaru a luat TROFEUL la un festival INTERNAŢIONAL de muzică

Gălăţeanca Alexandra Ciobotaru a luat TROFEUL la un festival INTERNAŢIONAL de muzică
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţeanca Alexandra Ciobotaru a câştigat recent trofeul la categoria cea mai mică de vârstă a Festivalului Internaţional MusicForKids, desfăşurat la Iaşi. O altă gălăţeancă, Bianca Dimian, a obţinut premiul special la categoria de vârstă 11-13 ani.
Profesoara celor două concurente, de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Adina Lazăr, susţine că atât concurenţii, cât şi juriul acestui festival au fost internaţionali, provenind din şapte ţări. „A fost un festival deosebit din punct de vedere organizatoric: amplasamentul superb, în faţa Palatului Culturii, într-un Teatru de Vară, scena foarte frumoasă, lumini bune, sonorizare excelentă, iar la Gala Laureaţilor copiii au sosit în limuzine până la scenă, păşind pe covorul roşu. A fost foarte frumos, deosebit faţă de alte festivaluri la care am participat cu copiii”, ne povesteşte Adina Lazăr.

Citit 1299 ori Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 10:30

1 comentariu

 • postat de ela
  Joi, 28 August 2014 18:27
  5.13.150.***
  Felicitari celor doua eleve ale Centrului Cultural "Dunarea de Jos" Galati, Ciobotaru Alexandra, 7 ani si Bianca-Alexandra Dimian, 13 ani! Felicitari dnei prof. Adina Lazar! Vacanta de vara a fost mai scurta anul acesta dar a meritat. Mult succes mai departe!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.