LOCURI DE MUNCĂ în Arabia Saudită pentru TINERII gălăţeni

LOCURI DE MUNCĂ în Arabia Saudită pentru TINERII gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Operatorul aerian Flynas din Arabia Saudita organizeaza pe 30 septembrie o sesiune de selectie de insotitori de bord prin compania RSC Consulting din Cluj-Napoca.

Sesiunea de selecţie va avea loc marţi, 30 septembrie 2014, la Grand Hotel Italia, Sala Toscanini, începând cu ora 8,00 şi se va derula pe parcursul întregii zile.

Persoanele interesate pot aplica până la data de 15 septembrie 2014 pe formularul de înscriere pe care îl găsiţi on line, pe siteul RSC CONSULTING.

Până în present, RSC CONSULTING a finalizat cu succes alte două sesiuni de recrutare, în urma cărora, actualmente, 41 de tinere din România sunt angajate la FLYNAS, cu contracte de muncă pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire, fiind remunerate cu salarii nete de peste 2.000 USD pe lună.

RSC CONSULTING este reprezentant în România al companiei internaţionale MECCTI Ltd., specializată în recrutare de personal pentru companiile de aviaţie din ţările din Orientul Mijlociu şi, de asemenea, implementează cu succes un proiect cu finanţare europeană pentru calificarea tinerelor  românce în ocupaţia de însoţitor de bord.

Citit 1760 ori Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.