Gălăţenii nu iau în serios AVERTIZĂRILE de pe Faleza Inferioară
Foto: Foto: Victor Cilincă

Gălăţenii nu iau în serios AVERTIZĂRILE de pe Faleza Inferioară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anunţuri precum “Ocoliţi zona” şi „Accesul pietonal în perimetru interzis” se adresează… pedeştrilor care vor să se odihnească şi să contemple fluviul de pe lunga „bancă” de beton de la „Valurile Dunării”. Un obicei frumos, relaxant şi de tradiţie.

Panorama gratuită este interzisă acum, de la noua gaură, de pe Faleza Inferioară (din ce în ce mai… inferioară!): n-avem decât să privim din picioare, de la distanţă!

În timp ce în apropiere mai pot intra maşini grele de salubritate sau camioane de aprovizionare pentru restaurante, nişte fiinţe de cel mult o sută de kilograme sunt privite ca un pericol iminent pentru stabilitatea falezei!

Altfel, cum să explici faptul că nu s-a lăsat nici măcar un drum mic de acces pe mal? Chestie peste care unii trec pur şi simplu, mai ales că nu scrie de vreo amendă…

Pe principul barierei - „un obstacol peste care sar leii, pe sub care se strecoară vulpile şi în faţa căruia se opresc…", mă simt ca un măgar, privind interdicţia fără perspectivă de redresare! Am văzut chiar şi copii stând acolo - oare nu sunt prea grei pentru biata noastră faleză?

Citit 2633 ori Ultima modificare Marți, 02 Septembrie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.