Un SPITAL le oferă medicilor SALARII de 4.000 lei și LOCUINŢĂ, dar nimeni nu este interesat!

Un SPITAL le oferă medicilor SALARII de 4.000 lei și LOCUINŢĂ, dar nimeni nu este interesat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De o lună, managerul Spitalul de Psihiatrie Dumbrăveni din Vrancea se chinuie să angajaze doi medici specialişti, dar fără succes. Aşa că s-a gândit şi a postat pe site un anunţ convingător. Potrivit digi24.ro, conducerea unităţii spitaliceşti oferă un salariu net lunar de aproximativ 4.000 lei şi o locuinţă de serviciu.

Deși oferta este tentantă, până în prezent niciun medic nu s-a arătat interesat niciun medic. Acest lucru s-ar întâmpla, conform sursei citate, din cauză că la spitalul din Dumbrăveni se petrec foarte des scandaluri.

Citit 2705 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 16:29

2 comentarii

 • postat de un cetatean
  Miercuri, 10 Septembrie 2014 08:26
  5.13.239.***
  Voi cei multii nu va ginditi la realitatea zilelor nostre . credeti ca un tinar doctor care si-a tocit creeri in facultate are idealul sa faca agricultura, sa faca casa intr-un sat amarit cind aceiasi valoare costa o casa la munte, sa se izoleze in fata calculatorului cind de la Bucuresti la mare face 2 ore ,sa faca copii o gradinita sau o scoala mediocra,sa se duca intr-un magazin o data pe luna cum ne duceam noi la Cocor in ani 70, oare voi ginditi???????????? Satul din Germaniea ofera alte conditii. Primarul probabil este la nivelul satului si nu cunoste cum au evoluat societatea.
  3
  2
  Raportează
 • postat de Lucian
  Marți, 09 Septembrie 2014 18:10
  5.13.215.***
  Ehei fratilor, eu sunt din Dumbraveni, jud. Vrancea! Nici nu va dati seama ce lucruri ciudate se petrec acolo! Primar la Dumbraveni este un PSD-ist care nu stie nici sa se incalte pe dos cu fesul, Valentin Tilvar, un pupincurist de meserie care e oricind gata sa se aseze in genuchi in fata lui Marian Oprisan. Si daca se aseaza in genuchi nu o face ptr a cere iertare, ci pentru a-i ...curata omului organul! Din pacate, un fost coleg de-al meu, doctorul Adrian Arghiroiu se complace in mizeria ce e in acel spital. Dar ce poti sa-i ceri unui tip care are si el o viata dezorganizata, in care o parasuta ii conduce viata?
  3
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.